![]() |
Skilowanie Na Slimie
Mam pytanie do was, mianowicie czy dam radę skilować knightem na 27 levelu 57 sword, 62 shielding z takim setem: Platinum Amulet, Crown Helmet, Plate Legs, Leather Boots, Dragon Shield, Mamooth fur Cape. Mogę sprzedać mamutke i kupić knight armor albo poczekać i kupić medusa shield.
|
61/61 k-set, scarf, guardian sh i crus h na luzaku, więc też powiniene¶ dać rady
|
Napewno dasz rade
|
No nie wiem czy da rade, ra moim knightem zaczynałem jak mialem 65/65 crown armor, k legs, vamp shield, crus, p ammy i slima zmieniałem co ok. 1.5h bo juz tak lał że sie nie dało wytrzymac
Nie dasz rady, wbij 60/60 kup jakiegosc k seta i crown shielda i powinienes dac rade |
@up: przecież ma już 62 shielda.
Jak nie będzie szło to dokup sobie k arm i na setę dasz rady |
Dasz rade:cup:
|
Dasz rade tylko podstaw± jest go zmienić co jaki¶ czas bo trzeba pamietać że slim
na nas też skilluje i z czasem ma coraz mocniejsze ale chyba niemusze tego mówić bo to każdy powinnienen wiedzieć jeżeli idze skillowac na slmia :p;) AHA I ZMIEŃ TEGO MAMUTH FUR CAPE BO TO TROSZKE ZASŁABE |
spox dasz rade... tych co mówi± że ze skillami 65/65 dasz rade dopiero kłami±. testowałem na własnej skórze ... z 50 shieldem trenowałem bez problemu 1h albo więcej z k setem i dragonk± ( troszke eq lepsze ) spox dasz rade :] jak ci będzie hitał to sie lecz exurk± wejdzie od razu m lvl 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |