![]() |
LP znowu daje czadu (24.05)
http://data.fuskbugg.se/skalman01/kurwabigmac.cam
a tu rec jakby ktos chcial http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=32042 tak, filmy z tibia.de (moze ktos nie zaglada) |
0 skilla z jego strony ;]
|
E tam, zarwie 6 dób i odrobi. Bez troski chłopak, widać że tibia nie jest jego całym życiem. :D:D:D:D
|
Oni są tak tępi czy tylko udają?
|
@UP: są...
@DOWN: bota moze ustawial :P |
Ładnie z nimi jadą Ci przeciwnicy LP. A sam lp zamiast biec to chyba liczył kase w bp
albo się modlił do buddy |
on sie uhał 8o
own3d !!! |
Wszyscy macie taki zlew ale zobaczcie jak on szedl... Mialem uczucie jakby mial zajebiste lagi bo jak mam lagi to tak samo chodze. Lp ma 0 skilla w pvp ale tutaj nawet team nei byl zgrany bo jakby chodzil noramlnie to nei dali by rady go zlapac. LP stoi a ci zamiast ku*wa podbiec to sie lampia. Lecz to tylko moje zdanie.
Cytuj:
|
@up
Lagi bo na tibia cam filmik mozna nagrywac w danej szybkosci autor filmu nagrywal w szybkosci miejszej niz 1. Jak byl film z Palestyna jak sie chwali kasa to w pewnym momencie bylo szybciej bo zmienil szybkosc. Po porstu chcial nam autor zafundowac dawke dobrej zabawy i powoli przedstawil jego zgon za co dziekuje. I bez kitu on sie uhal suhashuauhsuhauhsu 8o Widac ze dziecko z Palestyny :). Zdaje mi sie ze to Mateusza sprawka z Taifunem na furorze zaplacil Payment zeby go ubili tak samo tutaj, albo kupil chara i rozpetal wojne. Nie wiem jak , ale na pewno maczali w tym palce nasi rodacy ze szczytu drabiny levelowej i bardzo dobrze zrobili :P !! :) |
Cytuj:
Lagmistrz... |
Cytuj:
|
no bez kitu chyba uhem sie leczyl. swoja droga ciekawe ile mu daje uh
|
Co wy chcecie od niego moge ise założyć ze Seromontis tez by padl <nie jestem jego fanem> ale zal chlopak D: niech sie zajmie expieniem lol
|
Cytuj:
<10 znakow> |
Kris
@up
Nie na pewno nie... Jestem przekonany, ze osoba ktora krecic moze dla widzow filmik zwalniac i dodawac szybkosci. Zreszta to juz na nie jednym filmiku sie pojawilo. A w tym osoba krecila na ośmiu dziesiątych ;) |
Cytuj:
Gdzie widać, że sie uhał? Musisz stać 1sqm obok niego, żeby zobaczyć napis 'Aaaah..'. Tak jak Wcinacz napisał - nie wyszło Ci :< |
Kris
@UP
I am Fail?? :o:o:o:o:o:o Uwierz mi wyszlo, mi. |
siidos ten cam tez jest z rec przerobiony. a co do predkosci to mozna manipulowac na pewno w gore. a czy zwalniac to nie wiem. ale pingowany to on raczej nie byl. w lagi tez watpie
|
Cytuj:
down@ Z .rec na .cam można tylko przyśpieszać, nie zwalniać :x |
mozna! przy przerabianiu z rec na cam na pewno mozna. ogolnie chyba przy edytowaniu cama mozna
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |