![]() |
Skille ;/
Szukalem juz ze 2h na forum , lecz nie znalazłem .. Mam duży problem ze skillami. Niewiem co zrobić aby wyrównać skille , mam 54/51 . Pomóżcie plx
Z góry Thx ;] Ps. Jak masz pisac cos takiego "ty noobie blabla ... " - niepisz wogóle ;] |
Musisz skilować tylko shielding. Lurnij sobie 2 trole/ lub coś słabego, weź balanced (aby one zadawały czasem blood hity) i zostaw niech cie biją.
|
Shield...
NO KU*WA ,,SZUKAJ" !!! A I W ZłYM TEMACIE...RAPORT...A JAKBY CO TO popytaj sie na gamie chacie... |
Trenuj shielding i coś innego niż aktualnie trenujesz ( jeżeli trenujesz sword to weź np. club ).
Tak w ogóle to jest dział ''Inne'', nie ? |
Jak bedziesz normlanie skillowal to powinno sie samo wyrównac przy wyższym skillu. Z reszta nie rozumiem po co Ci to równoważyć (i to nie poprzez zwiekszanie przyrostu jednego, tylko zmniejszanie przyrostu drugiego - to juz najglupszy pomysl).
|
Czyli jak np. pójde na dwarfy/roty to mam poprostu nie atakować a shield będzie rósł ?
|
up. nie.
muahahah Jaki w ogole jest sens to robic? :D |
Up
A gdy mam skille np 60/60 lub 60/56 to nic sie nie zmienia przy biciu potworka tzn nie daje on większych hitów? |
A nie lepiej mieć 64/60 zamiast 60/60?
|
Panie rzecz w tym:
Lepiej mieć 60/60, ale w tym czasie, podczas którego odstawił byś fighting i trenował tylko shielding do 60/60 mógłbyś zrobić normalnym sposobem 63/60. Nie lepiej? Tyle samo czasu a bijesz mocniej, krócej, więc i mniej uderzeń przyjmujesz. Podwójny zysk. |
Cytuj:
Swoją drogą, przeczytaj to: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7102 |
Up.
Poradnik pomógł ;] Thx :* Thx All ;] |
Cytuj:
|
Won z OWiONu Tibijczyku! precz! Masz dział inne! będę bronił OWiONu!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |