![]() |
Royal Palladin bez PACC o.O ???
|
Jak mu się pacc skończył to nie zalogował się.
|
Po skończeniu się PACCa nie zalogował się i zostało mu "royal". Jak się zaloguje to straci rangę ;p
|
Pacz jak wtoś mo pacca nie? to jak juz mu sie skonczyl ten pacc to Promocja pisze na stronie jeszcze kajs koło 1h...
A Jak bys tego nie zrozumiol to napisza po polsku : Gdy ktoś ma pacc'a jak mu sie skończył np teraz pacc to na stronie tibia.com bedzie dalej pisać promocja cos okolo godzine niekiedy zarza się więcej Pozdro |
Cytuj:
A zdania tak złożone, jakbyś był z chin.. |
Bzdury.
Gdy pacc sie skończy promocja zniknie po zalogowaniu na postać gdzie była wykupiona promocja. Spójrz kiedy on sie zalogował do gry ostatnio.. Last Login:May 05 2008, 15:55:13 CEST Na dzień dzisiejszy mamy 30 Maj.(data Twojego postu to 24 maj) POWTARZAM JESZCZE RAZ: Po jego kolejnym zalogowaniu gdy nie wykupi kolejnego czasu premium Z N I K A. Mam nadzieje że już sie skapnąłeś o co biega. |
@up
jak widzisz odp. zostala wczesniej udzielona? @topic czasem trzeba pomyslec i skojarzyc wiele faktow zanim sie napisze "ofjej mam bugha w tyby!!!!1" , np. pacc area - konczy sie ci tam pacc i co? zostajesz do wyjscia/deda/upa. |
Cytuj:
@topic Często widziałem już takie przypadki, ale dobrze wiedzieć.. ^^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:19. |