![]() |
czy dam rade bloknąc BK
Siemka. Mam pytanie czy dam rade bloknac BK. Mam skille 80/81. EQ: RH DSM MMS Crown Legs, wezme steel boots, Relic Sword (ale to chyba bez znaczenia). W Teamie jest 51 MS z 50 mlvl, 50 pall na shootera, Ewentualnie Siocher. Prosze o szybką odpowiedz...
|
Team choćby na dl :P Powinieneś dać radę, polecam z sio, to zminimalizuje waste, a shooterzy niech wpierw beho i scorpy zabiją, potem bk. Pozdro.
|
Ja na 70/70 i eq gorszym zbloczylem go bez waste :)
|
Spokojnie dasz radę bez waste.
|
a ja? 75/74 crus, dsm, k-legi, fur bootsy, noble axe, demonka, p-ammy
|
Bk to cienias.
Ja go bloczylem od 50lvl, na skilach 74/73, tylko ze w lepszym eq, bo aol, dh, g legs, mms, steel boots, relic sword, dsm. Schodzilo mi od 2-4 mf albo 2mf i 2 shp max. |
Heh spokojnie dasz rade....
Ja na 54 jak pamiętam zabiłem bk solo. |
Cytuj:
|
Owszem dasz radę bloknąć Bk tylko pamiętaj on ładnie wali
|
Moze ewentualnie max w ture kolo 400 walnąć, ale z tym eq nie powinienes sie healowac wczesniej niz na pól hp ;)
|
Ja na 75 lvlu 78/73 z palkiem zabijalem na samych softach, wiec nie powinienes miec problemu.
|
Dasz rade, ale osobiście nie widzę sensu w chodzeniu na bk w więcej niż 2 osoby. Pada wystarczająco szybko z jednym shooterem, a jest mniej osób do podziału loota.
|
lol nawet dasz rade go solo ja 50 knightem skile po 73 wziolem go solo i nie mialem duzego waste :P
|
Wiem, ze nie mam 50lvl, ale pytam sie bo niedlugo dobije xd
|
Bk quest jest od 50 levela , trzeba tam pokonac jednego czarnego rycerza , wiec jak do cholery mozesz nie dac rady? -.-
|
Z bloczeniem BK nie będziesz miał problemu, polecam Ci zabrać ze sobą siochera który zminimalizuje waste
|
ic sprubuj
|
Cytuj:
czemu Twoje komenty zawsze mnie rozwalaja? ;D @topic spokojnie dasz rade ;] |
bk
ja palkiem od 60 levela expilem na nim dla sportu B) z moim fartem 1 bk bohy 2 bk bohy waste byc nie moglo :) napewno sobie z nim poradzisz bez problemu 8o
|
Tylko jeszcze pozostaje problem, żeby trafić na wolny resp ;) Na bk zwykle ktoś ciągle siedzi..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |