![]() |
Undead Dragon
Witam.
Mam prośbę na temat Undead Dragona.Wypiszcie tutaj wszystkie info na temat tego stworka.Gdzie można znaleźdź jego rewsp,od kórego levela expić na nim i na co uważać. Ofc. możecie również opisać swoje własne przygody związane z tym stworkiem:) Piszę ten temat bo chce sie więcej dowiedzieć o tym stworku. Pozdrawiam. |
Respi się na PoI I ma pojedyńczy resp na Hellheim
Zabija się go ze względu na Shenlong sworda który leci bardzo rzadko (są ze 3 w całej Tibii) ,Bloker ze 150lvl by się przydał i ze dwóch 120+ msów no i siocher :P Może walnąć combo 2k hp + ,uważać na wave (~700hp) ;) |
nom respi sie na poi i na helheim ja moim 250ek spokojnie go ubilem bez zbednych siocheruw i innych sczelcow
ale uwazaj bo comba nawet 1500 wali nom i z pierszego szenlong sword mi wypadl 8o |
Mój kumpel 90+ EK wyrabia z blokowaniem, i zbyt często reda nie łapie. Team przedstawiony w jednym z powyższych postów jest mocno przesadzony...
|
Cytuj:
według mnie to 110ek do blokowania to takie optimum a reszta to już sam dobieraj ;D |
|
combo z tego co piszą na tibia.wiki to 2000+
ktoś tam up co mówił, że blocker 140 lvl to przesada, sam widziałem jak 119 ek złożył się na combo<od 1410~ hp do 0>.Undead dragi można znaleźć w sali tronowej Ashfalor, oraz w Hellheim. |
już nie ma combo
|
Cytuj:
|
100+ EK starczy.
Kumpel - 90lv EK był na huncie i co? Nie liczył na szcęście z glebą, zbloczył kilka pojedynczo. Tylko narzekał, że bardzo ciężko - dostał combo na 1,2k a sam ma bodajże 1,4k hp, także był blisko, ale 1k+ hity raczej rzadko się zdarzają. Powtarzam, 100-110+ spokojnie (: |
kolega na arenie uciekł gdy go bił (110RP) bo dostawał hity po 500 średnio
tak btw. leci z niego także Gorgon Sword (jedyny w tibii jest na Candii ofc);) |
Up
Ten z areny jest mniej więcej o połowę słabszy od zwykłego Undead Dragona ; p Kumpel 112 ms próbował dla zabawy na Helheimie ubić, Utamo włączył zszedł na dól i po sekundzie napis że odłączył się od party ;p za ~2500 oberwał czy więcej ; p |
Cytuj:
Po pierwsze takie combo za 2,5k jest nie mozliwe u tego typu potworka, po drugie, sorcerer ma na 112 lvlu 3100 ++ many i 700 hp, po 3 po upie combosy sa mniejsze, tym bardziej ze za czasow tibi 8.0 undeady nie bily combosow wiekszych od 2k, po czwarte pewnie twoj kumpel dostal lagga i widzial tylko ciąg hitow po 600 a myślal ze dostal combo. :p:p |
Cytuj:
zreszta historie typu "kumpel ek byl i ...", proponuje sie wybrac tam i na wlasnej skorze przekonac co to undead potrafi ;] |
Cytuj:
|
jak chcesz mieć ogólne pojęcie o nim to jest silniejszy od demona albo równie silny co on - respi sie w PoI i w pokoiku na hell - shenlong wypada z niego - potwierdzone przez tibia.pl i wiki - no przecież go nie wymyślili i nie zrobili grafiki
taaa i solo z nim to kiepski pomysł - nieopłacalne - szansa że shen wypadnie jest jakieś 1:40 - czyli mała - jak wypadnie no to jesteś bogaty boss undeadów respi sie w zależności od tego co uważacie za bossa w PoI lub pdczas nalotu na dar. - ale bardziej ten w PoI bo ten na dar jest słabszy od oryginalnego |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |