Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Dziwny język (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176300)

Azestowy 25-05-2008 17:18

Dziwny język

Wiem że to trochę głupi problem ale ciągle jacyś gracze(nawet ponad 6 lvl) gadają do mnie w języku którego nie rozumiem np.alguem me da uma espada.
O co chodzi?;(

Maxis'Secura 25-05-2008 17:26

Jak dlamnie to po br

Mondry_Tibijczyk 25-05-2008 17:27

lub portugalski ;p

Azestowy 25-05-2008 17:28

ale dlaczego?:o

Fureyka 25-05-2008 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azestowy (Post 2076944)
ale dlaczego?:o

Wyobraź sobie, że nie tylko Polacy grają w Tibie. W związku z tym możesz spotkać tu ludzi zwracających się do Ciebie za pomocą różnych języków bo nie masz na czole napisane, że jestes z Polski. Ten w te macie to br.
Nie zadawaj więcej takich pytań...

Edit: może masz br brzmiący nick lub grasz w ich godzinach... Ich sie zapytaj ;o

Azestowy 25-05-2008 17:58

Wiem, że w Tibie grają nie tylko Polacy,ale gadają do mnie tak wszyscy którzy widzą że coś sprzedaje;)(oprócz Polaków)

Milan ognia 25-05-2008 20:12

TeneBRa?
Btw, nie ma brazylijskiego człowieku wyżej (Fureyka). Nauczcie się. >.<

RookeR 25-05-2008 20:31

OmG, po co ten temat ?? Czy założyciel tego tematu ma inteligęcje rónwną zeru ?! (No wybaczcie, ale po jego temacie można tak sądzić).
Drogi Azestowy jeżeli nie rozumiesz czegoś co ktoś do Ciebie mówi to :
a) Mówi w obcym języku...
b) Mówi zamądrze abyś to pojoł ^^

@topic

Tak jak już Milan ognia wspomniał NIE MA JĘZYKA BRAZILISKIEGO! To jest język portugalski lub hiszpański ( dokładnie nie wiem =P)...

Ps. Please close stupid topic ? =>

Avios 26-05-2008 06:44

To pewnie byli Marsjanie z Saturna!

Fureyka 26-05-2008 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milan ognia (Post 2077311)
TeneBRa?
Btw, nie ma brazylijskiego człowieku wyżej (Fureyka). Nauczcie się. >.<

Zanim mnie poprawisz, przeczytaj mój post dwa razy, przeanalizuj go. Jeśli już to zrobiłeś, wskaż błąd.

Nie napisałam, że osoba, która do niego napisała używała języka brazylijskiego. Napisałam, że to br.

Edit: Widocznie trzeba jasno. TO PORTUGALSKI.

@down.
Cytuj:

Edit: Widocznie trzeba jasno. TO PORTUGALSKI.
Napisałam masz br brzmiący nick, nie brazylijsko ;]. A to nie to samo. Dla większości, Ci ludzie i język to po prostu br, więc do takiej osoby jak autor tematu prędzej przemówi skrót br, z którym napewno już się spotkał.
Tyle w temacie, nie będę karmić trolla
Aaa, i "sama" jak już ;]

Milan ognia 26-05-2008 16:25

Masz brazylijsko brzmiący nick. Nie ma takiego języka. Nim dasz ripostę, sam się zastanów. I ja się nie bulwersuję, tylko wytykam Ci błędy. Taki już jestem, przyzwyczaj się jak chcesz tu dłużej zawitać. =*

Dindsuk 28-05-2008 20:57

XDDDD wez wpisz sobie w google atlas i poszukaj takiego czegos co sie nazywa Brazylia podpowiem Ci ze prawdobodobnie oni stamtad do Ciebie pisza moze ich odwiedzisz jak juz wiesz gdzie to....

Milan ognia 29-05-2008 17:58

Cóż, może dla Ciebie, ale dla 80%~ tego forum br nick to nick brzmiący brazylijsko. A po co 13 latkom wpajać, że mamy taki język? Jako Tibia[dot]peel support powinnaś się starać, a nie. =<
Przepraszam, za "sam", ale nie wiedziałem, że jesteś dziewczyną.

Rdm 01-06-2008 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azestowy (Post 2077003)
Wiem, że w Tibie grają nie tylko Polacy,ale gadają do mnie tak wszyscy którzy widzą że coś sprzedaje;)(oprócz Polaków)

Bo każdy mówi swoim językiem może na takim serwie grasz gdzie jest duzo br itp.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:44.