![]() |
Witam ! Mam problem z grą Gothic 3 , otóż niedawno kupiłem sobie nowy komputer i Gothic powinien chodzić jak burza ( Mój sprzęt oraz porównanie do wymagań gry są w linku na dole ) Lecz nie , zacina się i to nawet na najniższych detalach. Wie ktoś może co jest przyczyną ?
Mój sprzęt oraz porównanie do minimalnych i maksymalnych wymagań gry na stronie " Can You Run It? " : http://www.systemrequirementslab.com...5e8e493a7f3c2# Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuje za każdą radę oraz propozycję. ;) ( Gdyby się nie pokazała stronka to napiszę tutaj ) Ukryty tekst:
Dodam że przy wszystkich testach wypadło 100% , tylko na jednym było 80% ( Dla tych którzy nie mogą się doczytać po prostu napisze moją konfigurację ) Ukryty tekst:
@Lord Lazard : Nie mam zintegrowanej karty graficznej ... |
Link nie działa. Opisz swoją konfigurację sprzętową zwyczajnie w poście.
|
karta graficzna czlowieku, zintegrowana...
|
Odświeżam , proszę o pomoc. Zależy mi na tym.
|
Mozesz sprobowac zainstalowac patche.
Moze to cos poprawi. Ogolnie gra sie zacina na kazdym kompie Patch 1.56 czy ktorys tam powoduje ze nie musisz wrzucac plytki do dvd za kazdym uruchomieniem Wczesnieszy jakis tam zmniejsza troszq mulenie itp Jesli to nie pomoze to reinstal zrob. A i jeszcze moze masz tak zamulony dysk ze i gothic sie muli |
Mam bodajże patch 1.6 , 200gb wolnego miejsca na dysku , reinstall robiony 2 razy ... :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |