![]() |
Żółwie
Witam!
Mam pytanie dotyczące żółwi. Jak się zajmuje poziomy -3 i -4? Czy trzeba zostawić list przy zejściu na -3 na pierwszej wyspie i wtedy się zajmuje wszystkie te małe cave'y na -3 i -4? Czy mam zostawiać listy przy zejściach na -3 na każdej z tych trzech wysp? A korzystając z okazji zadam jeszcze jedno pytanie. A więc mam EK 65lvl; skille ~90/~90; RH, DSM, K legs, Fur Boots, Demon Shield, Mystic Blade. Czy jest jakaś miejscówka gdzie miałbym powyżej 60k/h bez waste? Tylko prosiłbym bez żółwi i barbarzyńców bo dopchanie sie tam graniczy z cudem. Pytałem już nie raz w przyklejonym temacie, ale na żadne z moich zapytań nie dostałem odpowiedzi. Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam |
Po tym jak juz przedstawiles swoja postac, wiem co Ci powiedza inni forumowicze i zgadzam sie z tym ;]
Pozatym 65 ek 90/90 sproboj ice witch tower, albo humm culty na 1 poziomie formorgar mines? nie mam pojecia ile tam expa, ale chyba nie jest zle. |
Cytuj:
|
Jakas dwureczna broń w łape i smoki na edron. Dobry bedzie również of, ale to juz zostań z MS i tarczą.
Pozdrawiam. |
ice witche przy tych skilach bardzo dobre.
of z tarccza tez , bez warlordow. vamp hell ,lub necro przed vamp hellem. |
Frost gianty
quary scouty malpy(serio malpy teraz nikt tam prawie nie zaglada przez zmniejszenie dropa ) |
Żółwie! Słabe są, a dobry loot :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:30. |