![]() |
15 Palek i brak pomysłów :D
A więc mam 15 pala eq i skille widoczne na Screenie:
http://i31.tinypic.com/20qhn4j.jpg @Wszyscy poniżej Nie nie oto chodzi patrze teraz a nie pojawiła się dalsza część posta z moimi pytaniami :D A bylo ich z 9 więc to nie tak :D Przepraszam za to :) A pytania to: (Jestem FACC) (Gram na Non-pvp) * Od jakiego lvla mogę bić solo spokojnie Gsy i Dragi * Kiedy najlepiej kupić pacc (jaki lvl) * Czy dam rade expić na Guardach w kopalniach jak możecie pokażcie link do tibia Earth jaka kopalnia * Czy taktyka aby expić na tych skillach do 20 lvla a po desercie wbić skille 65-70 dista czy jest dobra? * jeżeli taktyka powyżej zła to co robić mój budżet to 25k * Czy to EQ jest wporządku może narazie bez Bohów chodzić |
i co w zwiazku z tym????:o
|
Brak pomysłu?? Ale na co??
Jak jesteś Facc to możesz zacząć expić na Mount Sternum tylko nie zapuszczaj sie za głeboko i nie chodź na smithy bo mocno przywala. Jeśli jesteś Pacc to może tomby te z słabszymi potworami lub poexpij na Daramie. :cup:
|
@topic
nie musisz sie popisywac swoim eq z allegro -.- Ten temat zostal zrobiony pewnie dla popisnia sie swoim eq :D Bo latwiej by ci bylo napisc np. pall 15lvl xx/xx skille niz bawic sie z ss i wklejaniem go na forum noobku Ps. masz mlvl jak moja babcia Ja na 17lvl mam 6mlvl palkiem -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:06. |