![]() |
Mały huncik
Wrzucam tu mały huncik na gsy , w sumie zabite 4...
Udział biorą:Ja Wezuns - bloker Latimerid - sorc Silver Lixier - Pall Szymin-pall... W sumie nie było źle , a gs nie jest taki jak go malują :D http://members.lycos.co.uk/tibiaf/filmy/gs%20hunt.rec |
jak film ma byc o gs-ie to po co pokazujesz jak zabijacie (we trzech!!!) bh i cyce?
poza tym to stanie w dp i chwalenie sie co to ja nie mam na sobie to strzsznie leszczarskie bylo. 30 pierwszych minut nalezy sobie darowac. |
:d:d:d:d:d:d:d:d:d
Heheeh Flmik ogółem spoko ale mogło by być więcej zabitych gs-ów a nie tych bh itd. Ale i tak gz za film ;) :p :p :p
------------------------------ Świat: Aldora Profesja: Knight Axe Fighting: 32+ :D:D:D Shielding 28+ :D:D:D Mlvl 2 :D:D:D |
heh cieszyc sie ze widzieliscie w akcji takich znakomitych graczy ;-)
|
Z poczatkuy badziew (co to ma do gs...) potem moze byc , na drugi raz daj sam hunt a nie jesies cycki czy beho
Ps. Potren troszke ;) |
Sorki
Sorki za początek filmu , ale napisałem że czekamy na sorca i poszedłem sobie na bh i cyce (chcaiłem sam ,ale się wepchali^^).Nie chciałem wyłączać filmu i włączać znowu , bo bez pacca zalogowaine się to strasznie długoo a co do eq to mam takie jakie mam i sięnie chwaliłem tylko kumpel powiedział żebym mu c-arma pokazał , a co do skilli to postanowiłem najpierw exp do 30 później skille do 71/70...Pa B)
|
:d:d:d:d
Niezły filmik Wezuns tylko napoczatku te Bh i cyce ale tak ogółem to filmik Cool Gz ;) :)
|
spoko filmik. Fajnie było jak bloker był zaskoczony że tak malo uh idzie na gsie :P
|
;-)
Dzięki za dobre i złe opinie :-))
@Saty - Blocker ,czyli ja -Naprawdę wszyscy mi mówili że uhów zejdzie a tu na pierwszego 2 uhy tylko ;-)) Jak skończe skillować czyli moze jutro , pojutrze to pojde solo i to też nagram ;-) |
o lol nastepny agent z Soli :D:D:D :baby:
Pozdro. taki se ten film:P _____________ 12:04 Malwey: hunta chcesz? |
O czlowieku
[quote=matekk fst bolt]o lol nastepny agent z Soli :D:D:D :baby:
Pozdro. taki se ten film:P O kur... obudziles sie niezle, troche czasu minelo :P teraz ta postac z filmu ma 3 lvl, ja gralem na lunarze pallkiem, a teraz mam 67 knighta na berylii :P |
Cool warto ogladnac jak kto niema co robic hahahahahahah :D
ja gs biore solo drutem lev 22 bez mana shilda 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |