![]() |
Regulamin
1. Tematy:
a) Nowy temat nie moze zawierac mniej niz 3 obrazki w pierwszym poscie. b) Obrazki w pierwszym poscie nie moga ograniczac sie do tla/pokazania postaci etc (wyjatek : fake'i, ktore nie maja na celu opowiadania jakiejs historii, tylko pokazanie efektow graficznych i tym podobnych). c) Kasowane beda tematy zawierajace przerobki o tresciach rasistowskich, przesmiewczych, lamiacych prawo obowiazujace w naszym kraju, jak i regulamin tibia.pl. d) Przedstawiajace analfabetyzm tworcy rowniez beda kasowane. e) Nie wolno zamieszczac fake'ow robionych w OTS ME f) Kazdy fake powinien przedstawiac minimum formy i tresci (przerobki bezdennie glupie beda usuwane natychmiastowo) 2. Posty: a) Posty wulgarne, obrazliwe ''nagradzane'' beda ostrzezeniami b) Wiadomosci w stylu "Jestem pierwszy", "zaraz dam edit" trafiaja do kosza c) ZA posty ogolnie uznawane za spam (typu : DNO!, GZ! - bez podania argumentow, jak i razaca odbiegajace od tematu) mozna oczekiwac punktow karnych d) Posty, w ktorych uzytkownik obraza autora fake'ow za jego niskie zdolnosci (krytyka - tak, bluzgi - nie) beda usuwane. 3. Dodatkowo : a) Zdjecia nalezy umieszczac bezposrednio na forum lub podajac link do serwera, na ktorym umieszczony jest fake (osoby umieszczajace linki do plikow *****, *****, ***** beda z miejsca banowane) b) Linki z roznego rodzaju wirusami nagradzane dozywotnim banem c) Pojedynczy fake powinien miec wielkosc max 640 x 480 i nie przekraczac 0.5mb d) Obrazki powinny zostac zapisane w rozszerzeniu .jpg, .gif, .png - .bmp bedzie kasowane! e) jakikolwiek plagiat (tj. uzywanie grafik itd innego uzytkownika bez jego zgody) karane jest z cala surowoscia 4. Regulamin obowiazuje od dnia 27.05.2008, w kazdej chwili moze ulec zmianie. 5. Za noobstwo jest kara! 6.Plagiat to największe możliwe przewinienie. ostatnio edytowany 28.05.2008 r. |
A modki mają tu dostęp? :P
|
Mają <złowrogi śmiech>
|
Cytuj:
btw . ten regulamin musi być taki jak w dziale Fake? (no dobra, trochę inny) Bo wg mnie punkt: Cytuj:
Ogólnie to jest trochę bez sensu, bo i tak na to samo wyjdzie. |
Ahhhhh...W końcu mamy własne miejsce xD ,Azyl od noob-fake'ów,noobów ^^
tylko dla Elity xD To co ja tu robie? xD, i obsługa forum xD?. |
Przeczytałem tylko przelotnie wprowadzane będą zmiany.
|
Cytuj:
Co do tematu: Jest punkt o plagiatach? Bo albo przeoczyłem (a niechce mi się jeszcze raz czytać xd), albo poprostu go nie ma. A przydał by sie taki punkt, że za plagiat poważna kara. |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:59. |