![]() |
CO MI DAJE PROMOCJA ?? prosze pomóżcnie
Zawsze wszyscy mówią, że sobie kupią promocje. Co to wogóle daje oprócz tego że pisze przed voc. master itp. ??? Wogóle opłaca się to kupować (20K) !!! Dzięki za odpowiedzi ;) |
wiesz to juz twoj wybór czy kupisz czy nie (pierw trzeba miec Pacca) ale jak bedziesdz np. master sorcem to mana szybciej ci leci itp. nowe czary
|
Nowe czary, duzo nowych czarow....
Knight~Exori ;] Pallek ~tego nie wiem , ale cos tam jest power bolty. Druid~paraliz Sorcek~Druid. A promocja:Elite,Roayall,Elder,Master==> hp szybciej zapierdziela/mana. ;] |
ale czy musze miec PACCA ???
|
tak pacc to podstawa do wykupienia promocji
druga to ze musisz miec 20 level a trzecia to te 20 k :( |
Z promocją po śmierci traci się 7% EXP itd, bez promocji az 10%.
Czyli PACC bez Promocji jest jak kran bez wody. Cytuj:
|
Według mnie to "pomaganie" PACC to głupota. Jasne że muszą sobie troche zarobić, ale premiowani mają za dużo fajnych żeczy: najlepsze czary, obszary tylko dla nich, możliwość wejśca na serv jak jest pełny (to rozumiem), domy, a nawet własny server! W sumie tyle smaczków (domy) a ja nie moge ich mieć, BUUUU!
|
Ta gra jest dla PACC!! FACC są tylko po to, żeby PACC czuli się wyższsi. Więc nie narzekaj, możesz se przecież PACC kupić, a jeśli nie możesz to pomyśl, że mając Tibię i tak masz dużo. Ja też nie mam PACC, ale nie narzekam. Takie życie.
|
Cytuj:
Poza tym: tez myslalem ze maja za dobrze,dlaczego ja tak nie moge ... okazalo sie ze moge! zaczalem sie dowiadywac wstepnie jak moge kupic pacc i wlasnie dzis (po 3 dniach) dokonalem zakupu ( za jakas godzinke [jak nie teraz] bedzie uaktywniony ). Pomysl sobie czy nie warto zaoszczedzic tych 80 zlotych na kilkunastu paczkach kilku butelkach coli czy czasopismie komputerowym? Sposob platnosci- jak nie masz karty kredytowej to przeslij poczta, zwykla koperta! mozliwosci jest naprawde sporo, trzeba tylko naprawde chciec i zadac sobie troche wysilku ,by dowiedziec sie oszczegoly:) |
gimli syn gloina:
No tak muszą zarobić, tylko czy to nie zmieni niedługo Tibię w grę już tylko odpłatną? Tak samo było z grą Red Dragon (dla nie wiedzących: strategia turowa on-line). SuPeRMAN: Help! SuPeRMAN is an Goblinlover! <--- kawał :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |