![]() |
Amerika!
Prosil bym o mp3 Ramsteina - Amerika....NIe wiem dlaczeg ale mi sie to spodobalo...nigdy nie lubilem takiej muzyki :D bym prosil jeszcze z teledyskiem to bym dobiero byl wdzieczny :D
|
ed2k://|file|Rammstein%20-%20Amerika%20-%20Deutschlandpremiere%20Auf%20Mtv.avi|57024512|DF CF955AC2E9438DF1454B2F2368EA5D|h=FJUQKD5DI3LMTBN7G V7ZFLIXOFBMZ6E7|/
;< |
Cytuj:
|
To jest link. Do eMule'a albo eDonkeya -.-
|
a wiecie, że to piractwo??
A to jest karalne :> PS: >>>>Rammstein RULEZ<<<< |
Cytuj:
|
linkas
http://mp3.elizov.com/get.php?song=180001 Pod tym linkiem jest dobrej jakosci nagranie Ramm Amerika!
|
mi się piopsenk nie podoba za bardzo ale teledysk the best.
|
Cytuj:
|
@Shin
Nie bądz taki sztywniak, co to da, że ktoś powie że ma oryginalnom płyte, jak ma pirata, NIBY jest w regulaminie forum, tam o zgodności z poslim prawem, ale temat jest. CO do Amerika, mogła ci się spodobać, ale sama piosenka nie jest najlepsza(chodzi o teledysk), polecam teledysk, Du Hast i całą płyte 'mutter'. @Topic Ja na kazie wpisałem i mam, takie trudne? @Baron Fajny Avatar:p |
Rammstein gekommen mit neue album "Reise, reise" ;) .Mi się najbardziej chyba podoba kawałek Moskau i Dalai Lama na ich nowej płycie ;)
A amerika jest juz trochę nużąca :/ (za często ją pokazywali na vivaplus.de i teraz mnie mdli :/P) |
A nie czujecie się dziwnie słysząc "We are living in Amerika!"? Ja tylko troszkę:p
Rammstein rulezz |
Cytuj:
@Topic a wiesz, że to nieładnie 8o |
Dajcie jakis dzialajacy link plxplx XD
|
Masz link do teledysku http://undermuza.bsdroot.org/downloa...rmuza.com).avi
:) Tylko podziękuj, bo troche szukałem :) |
Cytuj:
@Edit : no dobze : THXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxX XXxXXXXXXxxXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX |
No to chłopaki na trzy-czte-ryy Dzięę-kuu-jee-myy! Moje łacze ssie 13kb/s, rozmiar pliku 54,3 MB, wolę podziękować zanim usłyszę...
|
moje ciągnęło 300 kb/s :)
|
amerika to lipa ich will i main teil są najlepsze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03. |