![]() |
Seromontis dededed!
Jak w temacie, 347ek pada
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=32467 .cam down@ Ta, ale nie każdy tam wchodzi, to pomyślałem, że wypadałoby wrzucić i tu. |
film z tibia.de
|
ch***wy troche, malo widac jak w trapa wpada etc
moze znajdzie sie jakis lepszy.. |
MDW im zapłacił? XDDDD bo już takie historie czytałem tu 0o
|
This is how we do ^^
|
ale jaja padł jak świnia i co teraz wojna XD?
|
updejt 8.1 _/
|
Szkoda że nie jest pokazane od początku jak on w trapa padł.
|
Nic ciekawego - dlaczego ? Knight to jest gówno w leczeniu
|
Pewnie zabili go tylko dlatego, ze ma duży lvl - zwykłe "człowieki". Żadna nowość.
|
15:54 Inguk [133]: AHAHHAHAHAH
15:54 Inguk [133]: YEA IM COOL 15:54 Sir Lukanio [60]: :*:*:* 15:54 Inguk [133]: YEA IM COOL ORGAZM PLZ!? Sorry, you aren't cool ;/ |
Czyli MDW jest teraz najwyższym lvlem w tibii :]
|
Character Information
Name: Sir path Sex: male Profession: Elder Druid Level: 67 World: Hiberna Residence: Venore Last login: May 28 2008, 13:42:52 CEST Comment: ^`;..;´^ ^`;..;´^ ^`;..;´^ ^`;..;´^ ^`;..;´^ 14:24 Warning! The murder of Seromontis was not justified. ^';..;'^ ^';..;'^The highest frag in Tibia^';..;'^ ^';..;'^ ^`;..;´^ ^`;..;´^ ^`;..;´^ ^`;..;´^ ^`;..;´^ Real name: Swirus Sero Killer AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o0oRgazm ;o !!!! |
Takie głupie pytanie :baby: jak można obejżeć film z rozszerzeniem .cam bo jakoś przez TibiCam nie chce mi wejść :D
|
tibiacam tv
|
Widac tylko koncowke ale widac ze leczenie tragedia...
Dla porownania http://www.tibicams.tibianetwork.com...vies/show/5080 sero na 240 lvlu <kilka tematow nizej,maly team ale widac jak sie leczy tibia 7.6) Leczenie wyglada o niebo lepiej.Gram sorcem ,jest dobrze ale wczesniej bylo duzo lepiej.Knightow skrzywdzono tym heal systemem.W sumie to who cares wazna jest kasa dla cipow. |
Cytuj:
misq :D! <znaki> |
Tak krytykujecie ta ich radosc ale jak dla mnie miec fraga na najwyzszym lvlu z tibi to jednak jakies osiagniecie jest :) ale to tylko moja opinia:)
|
Krytykujecie ich euforie a podejrzewam że jakby ktoś z Was wbił fraga na największym lvlu w tibii to byście się pospuszczali w nogawki.
|
Cytuj:
kicksoft_/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:06. |