Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Nice Free Items... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176619)

boxer125 28-05-2008 17:10

Nice Free Items...

Co tu dużo mówić ? Zobaczcie sami ! :cup:

http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=31928

Ad3k 28-05-2008 17:12

http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=31928

Podejrzewam że link na 99% zostanie podmieniony więc daje go drugi raz dla pewności

@Film
Trochę wartościowe eq wyrzucił. Jedni kończą grać wyrzucając itemki ludziom, jednak ja wolałbym sprzedać to na allegro, żeby chociaż kase mieć za stracony czas ;]

psyhopatka 28-05-2008 19:24

Haha nice;p
Jego decyzja pewnie ma kase w rl;p

Dobrodziej 28-05-2008 19:41

Żal mi ludzi którzy szukają filmy na tibia.de i potem wstawiają je na tibia.pl przecież to sie mija z celem.

boxer125 28-05-2008 20:01

@up
Widzisz...Chce pokazać je innym,nie wszyscy wchodzą na tibia.de

Likode 28-05-2008 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobrodziej (Post 2082389)
Żal mi ludzi którzy szukają filmy na tibia.de i potem wstawiają je na tibia.pl przecież to sie mija z celem.

Mi żal ciebie ;|| Nie każdy wchodzi na tibia.de i chyba nic sie nie stanie jak ktoś tutaj to przeżuci, tylko więcej osób oglądnie ten film.

Edit:
@Dobrodziej
Właśnie nie bo dzięki temu ze niektórzy przenoszą tematy z tibia.de na tibia.pl jest tu coraz więcej tematów, jak by nikt nie brał filmików z tibia.de to było by tu dużo mniej filmików i dużo mniej osób by je oglądało. Więc trochę pomyśl. Pozdrawiam :)

kombossik 28-05-2008 20:28

OMG przecież mógł dostać za te itemy niezłą kasę (w rl) ... to tak jakbym kupił se new merolka (mercedesa) a starego (np. starszy o jeden model - wart około 80 tyś) oddał komuś ... [oczywiście to wyolbrzymienie ale myślę że dostał by za te itemy {wszystkie co rzucił} ponad 500zł , sprzedając je w tibi a puźniej sellając na np. allegro po 1cc ... i taki 8 lvl złapał soft bootsy i znowu wyrzucił je bo zobaczył że 0 defa :OOO

Dobrodziej 28-05-2008 20:47

Up up up
Tibia.pl schodzi na psy przez was.

[BL]HAIL TORG[/BL]

KoXiS 28-05-2008 22:00

Kris

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobrodziej (Post 2082565)
Up up up

[BL]HAIL TORG[/BL]

W kazdym temacie z liniek z tibi.de piszesz "film z tibia.de" Moze zdaje Ci sie, ze jestes drugim Kolumbem, ale naprawde mylisz sie. I mam Cie juz dosc czytajac co chwile post "film z tibia.de" Jestes popierdolonym zafrajerzonym s*****elem i wy*******aj, bo kurwa wkurwaisz mnie takie typy z popierdolonymi postami, ktore nic nie wnosza. Ani razu chyba nie skomentowales filmu lamusie jebany. Jestes zdziweralowata labadziara i przez Ciebie tibia.pl schodzi na psy, bo Ty jestes jej Azorem. Zebys chociaz TOPIC dawal ****uchu s*****aly.

@Topic
Waw grubo myslalem, ze to jakies jajca, a ona tak "o" zaczal sobie rzucac Grubooo nierwierzylem, ze rzuci. To Hakier jakis musial tym rzucac, bo kurde... Dla satysfakcji te itemki mogl zostawic chyba, ze mial juz naprawde dosc tej gry, ale 109 level ma chyba dobrych kumpli lepiej by bylo im to oddac.

Even 28-05-2008 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kombossik (Post 2082509)
OMG przecież mógł dostać za te itemy niezłą kasę (w rl) ... to tak jakbym kupił se new merolka (mercedesa) a starego (np. starszy o jeden model - wart około 80 tyś) oddał komuś ... [oczywiście to wyolbrzymienie ale myślę że dostał by za te itemy {wszystkie co rzucił} ponad 500zł , sprzedając je w tibi a puźniej sellając na np. allegro po 1cc ... i taki 8 lvl złapał soft bootsy i znowu wyrzucił je bo zobaczył że 0 defa :OOO

kurwa mać! Niektórzy po prostu grają for fun chyba nie? Nie każdym musi być takim jebanym maniakiem jak ty co własną matke by na allegro opylił. Pomyśł człowieku nad tym co piszesz i nie wqrwiaj bo żal mi dupe ściska jak czytam komenty tego pokroju.

Couranger 28-05-2008 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoXiS (Post 2082757)
W kazdym temacie z liniek z tibi.de piszesz "film z tibia.de" Moze zdaje Ci sie, ze jestes drugim Kolumbem, ale naprawde mylisz sie. I mam Cie juz dosc czytajac co chwile post "film z tibia.de" Jestes popierdolonym zafrajerzonym s*****elem i wy*******aj, bo kurwa wkurwaisz mnie takie typy z popierdolonymi postami, ktore nic nie wnosza. Ani razu chyba nie skomentowales filmu lamusie jebany. Jestes zdziweralowata labadziara i przez Ciebie tibia.pl schodzi na psy, bo Ty jestes jej Azorem. Zebys chociaz TOPIC dawal ****uchu s*****aly.

@Topic
Waw grubo myslalem, ze to jakies jajca, a ona tak "o" zaczal sobie rzucac Grubooo nierwierzylem, ze rzuci. To Hakier jakis musial tym rzucac, bo kurde... Dla satysfakcji te itemki mogl zostawic chyba, ze mial juz naprawde dosc tej gry, ale 109 level ma chyba dobrych kumpli lepiej by bylo im to oddac.

hahaha rozjebal mnie ten post xDD ,ale zgadzam sie z toba xDDDD

thelolmaker 28-05-2008 22:11

Byuo!!1111 Sóchar!!!!!1!!!!! Pszeciszz to z tibia.deee, tibia hispano.. tibia schodzi na psy... nieeeeee....... Autor plagiator bana mó! Nie jest dobsze. Po co fchodzić na tibiabr i fszystko tak bez sęsu kopiować?????/// nakrenncie cos własnego swoimi 20 sorcerererami CZY MODERATORZY ŚPIOM???

było na tibicams

było na tibiacam tv

nie bierzcie tego na poważnie

@down: macie rację większy for fun zrobi się za 500 zł niż rozda noobom które na każdym kroku by was okradły i zbluzgały, wolałbym do wody wywalić niż dawać niedoświadczonym noobom... ewentualnie komuś do domku wrzucić, ciekawa niespodzianka :P

CzubiX 28-05-2008 22:12

@Even, No jednak cena tych itemkow na allegro jest nie mała. Nie wiem jak Ty, ale ja bym nie wyrzucił "wartościowych przedmiotów" za które bym dostał pieniądze.

kombossik 28-05-2008 22:12

EVEN

dla Ciebie może 500 zł to nic , ale dla mnie to już coś ...

DOWN

wyjebal mpa magic sword g legs mms demon helmet 2x soft boots i kasy po 1cc trochę porzucał xD

sleazyneor 28-05-2008 22:14

To se kur*a zarobcie i sellnijcie eq na allegro to bedziecie mieli 500 zl xdd

Dajcie spoila bo nie moge tibicam uzywac :(

thelolmaker 28-05-2008 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sleazyneor (Post 2082806)
To se kur*a zarobcie i sellnijcie eq na allegro to bedziecie mieli 500 zl xdd

Dajcie spoila bo nie moge tibicam uzywac :(

nie bój się, przecież nie będziesz miał hacka, a więcej w tym temacie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=176582

Galera_Warrior 28-05-2008 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobrodziej (Post 2082565)
Up up up

[BL]HAIL TORG[/BL]

nikt nie kaze ci tu wchodzic, bye

sleazyneor 28-05-2008 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thelolmaker (Post 2082856)
nie bój się, przecież nie będziesz miał hacka, a więcej w tym temacie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=176582

Ale nie moge bo mam viste

A TEN KOLES NIEZLE DOJEBAL XDDDDDDDDDDDDDDDD OWN3D!

Even 28-05-2008 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzubiX (Post 2082795)
@Even, No jednak cena tych itemkow na allegro jest nie mała. Nie wiem jak Ty, ale ja bym nie wyrzucił "wartościowych przedmiotów" za które bym dostał pieniądze.

To się właśnie nazywa polska chciwość i żądza pieniądza.

Hail Vista Team.

Ad3k 29-05-2008 05:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kombossik (Post 2082796)
EVEN

dla Ciebie może 500 zł to nic , ale dla mnie to już coś ...

Even chciał pokazać jaki to on nie jest bogaty.... Pozwól chłopakowi na chwilę szpanu

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 2083114)
To się właśnie nazywa polska chciwość i żądza pieniądza.

Wolałbyś wyrzucić te itemki w depo żeby pozbierały je 8 lvle, które nie mają pojęcia o grze? Weź mi tu nie pierdol że wyrzuciłbyś takie itemki zamiast mieć troche kasy w kieszeni za ten stracony czas na tibie. kthxbye

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10.