![]() |
Game boy
Witam.
Właśnie rozglądam się za game boy'ami bo chciałem sobie kupić.Ale w o gole ja sie na tym wcale nie znam. Proszę podajcie jakieś linki do stron abym sie czegoś więcej dowiedział na ten temat bo jestem absolutnie zielony.:confused: Mile widziane tez wasze komentarze na temat game boy'i.;) |
|
lol gierki z gameboya/pegasusa mozna emulowac na fonie. mniejsza wygoda grania co prawda, ale pograc sie da
|
Co prawda na fonie można grać w romy ale nie zabardzo to jest legalne i gry z deczka się tną (zależy jak mocną masz kome). Polecam ci GBA z ładowarką jest tańszy od tego nowszego i wrazie co możesz se włożyć paluszki noi jest przede wszystkim tańszy. Gameboye to teraz kmiecie wszyscy mają komy, które oferują sporą game gier więc na allegro wyciśniesz jakiegoś gb w dobrym stanie za niewielką sumkę choćby tu:
http://allegro.pl/item368205186_game...ra_grami_.html |
Polecam stary, dobry nitendo color albo advance; to jest GAMEBOY a nie pseudo laptop ;]
+ pokemony yellow (Nidoking 169 lvl ;D) albo shaphirre jak chcesz dłużej pograć |
@up
Nie pierd*l, pokemony nie mogą mieć poziomu powyżej 100. @topic Polecam Game Boy Advance. Jest wygodny, prosty i chodzi na niego wiele gier. Np. Pokemon Fire Red xd. |
@up
nie mogą? :D moze dlatego, że nie dałeś rady wbić nie wiem w jaką wersję grałeś, w yellow da się |
Cóż, to wyszło już z mody ;/. Tak jak atari ;(
|
Z tego co wiem, pokemona na 100+ poziomie da się zdobyć tylko przez bug z MissiongNo.
|
lepiej zainwestowac w PSP, kozak konsolka
|
Na początku jechałem na colorze, potem GBA, a tera tylko PSP
@nie da się mieć poziomu 100+, ale pokemony da się klonować, poprzez odłaczenia walki podczas kabelka ale nie pamiętam dokładnie. |
W porządku.A taka konsolka PSP to nowa po ile chodzi i ona daje większe możliwości niż tylko granie?
|
Cytuj:
Hahahaha! <miliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard znakuw> |
Cytuj:
-Gry -Muzyka -Filmy -Przeglądanie zdjęć a jak masz dodatkowy dopasowany aparat to możesz robić zdjęcia -Internet warto |
Polecam ci tego GBA sam go mam a sprzedawca lux (tak jak konsolka)
http://allegro.pl/item371911585__gam...warszawa_.html |
Cytuj:
|
|
dobrze, ze az 3 osoby powtorzyly to samo bo za chuja bym sie nie domyslil po pierwszym wysmiewajacym poscie ;/
|
Cytuj:
|
PSP ssie. Lepiej zainwestować w X360 albo PS3.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12. |