![]() |
Rower-jaki typ sportu rowerowego Ty uprawiasz??
Witam wszystkich:)
W tym temacie piszcie jaki typ sportu na rowerze uprawiacie np.: MTB, XC, Dirt, BMX, Freestyle, itp. Ja osobiście po troszku XC, Street i Dirt |
bmx ,street i troche dirtu btw bmx czy mtb to nie jest typ sportu tylko rodzaj roweru ale dobra ; )
|
Ja osobiście jeżdżę sobie moim góralkiem tam i tu, jak mam czas ;-)
|
MTB.
No co? |
jeżdżenie, lol
|
eRWuPeeMU - Rowerowe Wożenie się po mieście Ukrainą, bo nic mi więcej do szczęścia nie potrzebne :>
@down: w ramach offtopu, znajomy wracał ze swojej 18stki podpruty na rowerze, zgarnęła go policja, ma "odebrane" prawko na 3 lata :D |
Ja się też raz przewiozłem po mieście z kumplem o trzeciej rano po imprezie, a w nagrodę jutro idę na komisariat złożyć zeznania w charakterze podejrzanego^^
|
Stanie w garażu. Głupi temat.
@J.D. Tak, wszystkie które były w dziale cmentarzysko bo wiedziałem że zaraz zostaną usunięte oraz nieliczne żywe. |
Ja XC no i lekki downhill
PS. Jaki macie sprzęt? |
ja np lubię skakakać po hopkach moim zwykłym góralem z jednym resorem a potem odnosić go do naprawy i wymieniać różne części. Lubię też przejeżdżać bmxem kumpla przez ognisko lub nagle natrafiać na głęboki dołek i się wywalać
@up 2 koła, rama, kierownica i sześć przerzutek ;o |
Cytuj:
@topic MTB |
Jeżdżenie, elo.
|
kurwa teraz to kazdy rodzaj jazdy na rowerze ma jakas specjalna nazwe. kiedys jezdziles po podworku, wjezdzales na gorki i wy*******ales sie, a teraz to sie jakies MTB nazywa :x
|
Cytuj:
Jajeżdzęnormalnienarowerze. |
Cytuj:
a co do tematu to sportem jaki uprawiam jest Jazda na rowerze |
Cytuj:
|
@up
szkoda, ze tak naprawde jest ;), smutna prawda |
Dwieście po Mieście.
|
Na jednym kole.