![]() |
Kierownica
Czy używacie kierownicy do grania na symulatorach samochodowych?
Jak tak, napiszcie jaki macie sprzęt. Ja mam Logitech G25. |
Haha, to takie jedno z moim marzeń dziecięcych - mieć kierownice i miganie w vice city, ale to było dawno i nieprawda ;)
Pozdrawiam |
Heh ^^
Btw. GTA: Vice City to nie symulator :baby: Symulator to np. ToCA, GTR, Colin, itp. |
Cytuj:
Kiedyś się bawiłem, modeli nie pamiętam, kierownica uległa zniszczeniu, dla mnie sprzęt musi mieć minimum 180 stopni skrętu w obie strony, dwie kierownice skatowałem z powodu zbyt mocnych zakrętów :D Na czym? Colin i Formuła 1 '97, o ile dobrze pamiętam :D |
Heh
Mój qmpel miał taki sam przypadek albo może podobny. Siadł u mnie se zagrać w TDU na g25 a ona ma 960'' obrotu no i sie mu fajne git jeździło. Wrócił do domu, siadł na swoją (180'') i jak chciał ostro skręcić w prawo to j*b, wyrwał kolumnę kierownicy z tej podstawki lol :D :D :D Heh, co za peszek ;s |
Stara szkoła. Miałem kierownicę jakieś 4-5 lat temu. Zajebiście się na niej grało. Szczególnie w Carmageddon 2. Nie pamiętam jaki to sprzęt Ale na serio cudowna rzecz .
|
Powiem wam ze kiedys gdy mialem te 16 lat to jaralo strasznie z ta kierownica , lecz gdy zdobylem prawo do kierowania ta prawdziwa kierownica zpodobalo mi sie jeszcze bardziej :D (mondeo :* xD)
|
Nono, tez przymierzam sie do kupna G25. Ale to raczej nie kierownica pod TDU, bez jaj... Z takimi mozliwosciami to chyba lepiej w cos bardziej realistycznego. Na TDU i inne NFS to starczy Momo racing force w zupelnosci ;)
|
http://www.ardsoft.pl/images/RW-2009.jpg
Identyczna :P Problem sprawiają przyssawki, które po wczuciu się w grę czasami się odczepiają powodując palpitacje serca :O |
ja gram w tibie na kierownicy, zajebiście jest!
|
ja grywałem, ale dawno, w nfs porsche
|
Jedyne gry w których czuje kierownice to NFS ProStreet oraz NFS Porsche . Co do modelu to nie znam dokładnej nazwy ( tylko firmę ) - Media Tech
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |