Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Jak sie wzbogacić ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176695)

szczygiel16 28-05-2008 23:19

Jak sie wzbogacić ??

Ostatnio założyłem temat niestety zniknął :(
No cóż mam 70 ED i nie mam zielonego pojęcia jak się wzbogacić, Jak nie miałem pacca jakoś sie dało przeżyć a teraz mi ledwo na manaski starcza.
Znacie jakieś fajne miejsca gdzie sie opłaca robić kaske ED, bo niestety na małpy juz nie ma co chodzić, może jakomś konkretna tombe ?? jakie potworki lub cuś ??? :)

Pozdrawiam

thelolmaker 28-05-2008 23:41

xray i jedziesz dalej ;p może nie bardzo pomogę, ale jak grałem knightem na paccu dawniej (ponad rok temu) to szukałem takich miejsc gdzie leci dość dużo loota i jest skrzynka z której można wysyłać parcele (większość po ukończeniu postman questa). Albo na żółwiach może, tak je chwalą :P

Reach' 28-05-2008 23:50

45 RP, 77/64, need help too. ;o

Gdzie się wzbogacić? :)

Dwarwen 29-05-2008 07:59

Ja myślę, że Mintwallin? Ponoć idzie tam wyciągnąć niezłą sumkę w 1h i exp w miarę. Ja tam nigdy nie byłem, bo nie mam pacca i tylko 31 lvl :p. Jest skrzynka to można sobie wysłać loota ale trzeba mieć skończonego postmana.

@Edit
@Down
Chodziło mi o to, że poszedł bym ale z paccem żebym mógł wysłać sobie loota parcelem.

szczygiel16 29-05-2008 13:23

zeby tam dojsc pacc jest Ci niepotrzebny

szast11 29-05-2008 15:42

Magiczne postacie nie są za bogate i mają mało cap'a a teraz to nawet run sie nie oplaca robic ;/. Moze jakies hunty? np. BK z blokerem, trzeba pomyśleć. Jak jestes na pvp to mozesz polowac na graczy :evul:.

Dragones5 29-05-2008 15:55

Ja proponuje sobie wziasc jakiegos bright sworda etc. i isc albo na minosy robic loot baga i runy albo na chakoy i tak samo...Bo na ed to duzo nigdy nie bedziesz mial kasy chyba, ze runek narobisz w chu...

Patysiak 29-05-2008 20:05

Jako ed masz bosko na team huntach, płacą Ci za mf na sio, odpalają coś z loota, nierzadko też share exp. Jeśli chodzi o solo, to kaska jest tam, gdzie lootbaga robisz, np lizardy, piraty, spróbuj na frozen tench, guardy, dragi. Kiedyś bawiłem się na niższym lvl z 2ds na scarabach albo z monkami na piratach, strasznie nudne, ale kasa leci. Jeśli jesteś naprawdę desperatem, to idź na mint, ale tam tak nudno, że ja z trudem 30min hunta wytrzymałem ;D Popróbuj, czasem licz na farta (np necro, ice witche, gs island) i nie załamuj się, jak czasem będzie waste ;D Btw bk czy hero z blockerem, to tez zazwyczaj boska kasa, dl i hydry zależne od farta. Ale się rozpisałem, ale mam nadzieję, ze pomogłem. Pozdrawiam.

szczygiel16 29-05-2008 21:15

A znasz moze jakas tombe dobra dla ED, gdzie jak bym szedł na hunta nie robił bym wasty ??
i co to jest ten frozen tench??

thelolmaker 30-05-2008 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez joef5052881 (Post 2085001)
Liu Yifei(August 25, 1987 -), actor. English name Crystal Liuyifei, was born in Wuhan, China, a child of dance, from childhood to display art. Childhood in Wuhan University in Wuhan players for the professor's father and the mother of dancers at the national level through Liu Xiaoli. 1997 10-year-old Liu Yifei from Wuhan City Jiangan district Poyang Street primary school drop-out, to the United States to study. 14-year-old home moviesPerformance of taken by Beijing, 18-year-old graduate. Masterpieces of the current "Tianlongbabu" "Shendiaoxialv" "Xianjianqixia Biography" "Jinfenshijia" "May Love"

to jest bot któremu udało się odczytać captchę, nie odpisujcie mu :/

Patysiak 31-05-2008 13:35

Frozen tench to jest "wersja demo calassy" XD Dostęp się uzyskuje podczas ice island questa, wejście znajduje się na wyspie z frost giantami, na statku daleko na \/, by tam pływać potrzeba tak jak na calassie helmet of the deep, można go kupić u kapitana na calassie, a na nią można pływać mając przed ostatnią misję explorer socjety (oprzedzam pytania :P). A co do tombów, to może na penisuli za tp się będzie zwracać z lootbaga, na tarpidzie za tp też jakotako waste nie miałem po up, ale ogólnie tomby mają to do siebie, że zwykle się jest na +, jak jakiś rare poleci, więc zysk niepewny. Pozdro.

Stanley6a 31-05-2008 13:45

Mam podobny problem... 50 MS z 44 mlvl... Chodzi mi o taki większy zarobiek a nie ze 1k na + xd

--Cienius-- 31-05-2008 13:55

dla kasy polecam barby

szczygiel16 31-05-2008 16:29

Wsumie nie bylo by tyle problemu gdyby różdzka nie zabierala 13 many :/
Jeżeli na Tombach tych co pisałes sie zwraca to je napewno wyróbuje tylko czemak na wypłąte bo pacc mi sie skonczył :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:42.