![]() |
Twoje imię i nazwisko po Chinsku !!!
Siema.To wygląda tak że jak chcecie wiedzieć jak masz na imię i nazwisko po Chińsku wchodzisz na :
1.Wchodzisz na stronkę http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721 2.W ,,You are:" wybieramy naszą płeć (Bishoujo= płeć żeńska, Bishounen= płeć męska). 3.W ,,please enter your name:" wpisujemy imie i nazwisko. 4.Klikamy w ,,Koreha, Nihongo de nan to imasu ka" 5.Wyświetli Ci się imię i nazwisko xD Ja po chińsku to... Gengyo Miyake xD Pozdro. |
A byłem pewny, że moje nazwisko w każdym języku będzie takie samo... :<
Imię zresztą też..., miłej zabawy Baka-kun! |
lo u mnie to wygląda, jak z jakiejś mangi :P Kamatari Kusonoki!
|
Tarozaemon Dazai!! Pierwsza litera nazwiska się zgadza!!!oneone
|
Mi się zdaje, że to już było na forum ale można przypomnieć :]
Moje imię i nazwisko po chińsku wygląda tak Tokimasa Matsumoto Tylko pierwsza litera imienia się zgadza :] |
Kamatari Hatoyama. Podoba mi sie :D
|
Ciekawe, ciekawe
Harukichi Ando :baby: |
Katsuyuki Amori ;o
|
Nobukazu Morioka.......
|
Bairei Deushi xD
|
Byly 2 takie tematy 1-2 dni temu.
|
Nobukazu Kawasaki ;d
|
1. Po japońsku nie po chińsku... Dowiedz się najpierw co znalazłeś, potem rozprzestrzeniaj
Poza tym jest to żałosny kicz bazujący na Bóg wie czym. Imie i nazwisko zostaje takie samo choćbyś pojechał do Japonii. |
Nobukazu Komatsuzaki. Phhh, to na pewno jest jakos losowo wybierane.
|
Nooo tak...To oczywiste że to nie jest prawdziwe...Chciałem tego nie ujawniać ale...Ja zrobim ten temat dla zabawy.
|
Zabawne.....
|
to tak dla sprawdzenia - Koszyk, jak masz na imię? Bo wg tej stronki nazywasz się tak samo jak ja :)
@edit W sumie dość łatwo jest rozszyfrować :P Cvonio - Tomek, Xys - Kowalski, etc xd ofc nazwiska trudniej :P @edit2: tak, to musi być pic, chociaż nie wszystkie imiona są wybierane losowo. Tzn kiedy np 2 razy wpiszesz to samo imię, nie zmieni sie. Ale niektóre imiona są powtórzone. Przykładowo kiedy wpiszesz 'Katie' - imię japońskie to 'Ketsua'. A kiedy wpiszesz 'Kasia' imęi japońskie to 'KaoruKasuga'. I tak samo, kiedy wpisałem tam dla przykładu japońskie imię męskie 'Nobukazu' wyskoczyło mi 'KaoruKasuga'. :P |
Atsutane Nishiwaki :P
|
Haruhiro Higashikuni
nani? |
Arata Hiroyuki
Zostane przy swoim =P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34. |