![]() |
Metallica, Chorzów 2008.
Dobra, jeśli ktoś był to głosujcie czy wam się podobało ;] Jak dla mnie to zajebiście ;) Najlepszy koncert w życiu..
|
w zeszłym roku bylem na RHCP w Chorzowie.. to byl klimat dopiero... W tym roku miałem zamiar na Iron'ow jechać ale praca nie pozwala.
|
Cytuj:
|
Gdyby bilety były tańsze niż 150zł, to pewnie bym poszła ; )
|
Cytuj:
Beda jakies okazje... Wreszcie zaczely sie porzadne koncerty w Polsce. |
Cytuj:
|
Niech no tylko przyjedzie SOAD, a poważnie zastanowię się, czy warto wyjeżdżać na studia do innego miasta : )
|
Cytuj:
@topic Nie planowałem jechać, bo jakimś tam wielkim fanem Metallici nie jestem, ale teraz żałuje. Z relacji kumpli słyszałem,że był niezły młyn i świetna atmosfera. A za rok mają podobno przyjechać znowu, bo będą promować nową płytę ! :D |
@Reg
Wiem, że zawiesili działalność. Ale to nie oznacza, że rozwiązali zespół. Tak więc, koncert może jeszcze się odbyć ; ) |
Cytuj:
Nie byłem, nawet nie planowałem jechać. Odbiję sobie na Vaderze. |
@Johnny
Co masz do Systemu? |
No to w tym roku Judasi w ostravie i Clapton w Gdyni : ) na Metallice się nie wyrobiłem : (
|
Jak już wcześniej pisałem w innym temacie - jechałem w 90% dla Machine Head i nie zawiodłem się. Warto było czekać od rana, żeby być pod sceną.
Mnemic - znałem ten zespół z nazwy i słyszałem kilka kawałów, ale na tym koncercie jak na drugi support to na prawdę zmiażdżyli mi mózg :D (nie to co ten raper przed rhcp :D) Machine Head - dla mnie to była gwiazda wieczoru. Co tu dużo mówić, czad! Szkoda że mało pogowania przy nich było no i szkoda że tylko godzina ;p Metallica - też całkiem spoks (zaznaczam ze nie przepadam za tym zespołem ;p), dobry set, dla mnie który nie zna wnikliwie twórczości grupy fajne było to, że grali sporo hitów które zna każdy. |
Plx Hammerfall w Polsce :<
|
Kilka pytań i nie tylko:
- Zagrali Smells Like Teen Spirit? - A YMCA? - Czy mocno chłopaki z Metallipy nadganiali Machine Head? I czemu właściwie nie pozamieniali się miejscami (Meta - support, MH - main), no sorry, ale gorsi supportowani przez lepszych... świat się kończy Prawda, Śląski = zarąbista atmosfera (RHCP w zeszłym roku). W tym roku do zaliczenia jeszcze Dillinger z Meshuggah, The Mars Volta i może Neurosis i 25lecie Wiadra. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Johnny
To już jest Twoje zdanie. Ciekawa jestem ile znasz utworów Systemu i jak dokładnie zagłębiłeś się w ich teksty. Ostatnio gadałam z osobą, która ma podobne zdanie do Twojego. Okazało się, że oprócz dwóch (najbardziej popularnych) utworów, nie wiedziała nic o SOAD. |
Cytuj:
|
Gusta są różne. Wśród utworów SOAD można znaleźć kilka całkiem dobrych utworów.
temat@ Na koncercie nie byłem. Pewnie będę na Claptonie, mimo że bilety w **** drogie. |
Cytuj:
Joacim fajnie śpiewa :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |