![]() |
Pacc - co z nim zrobić!!!
Dostałem pacc!!!:dance::dance::dance:
Tylko teraz jak pomyślę, to nie wiem co z nim zrobić:baby::baby::baby:!!!! Mam 15 palla, 45/25 skill, p set, steel helm, bow (ew. kusza lub speary i crown shield),l boots( :] ). Miem, że mogę mieć nowe czary .itd ale nie wiem co z nim zrobić;(;(;( Dajcie rady plx : dzie się wybrać ( myślę o mino na Darshi, lub roty w Liberty Bay lub o dworcach przy Port Hope) <-- jeśli macie lepsze pomysły to napiszcie;); jakie questy wpierw wykonać; może jakie EQ kupić (wiem, że to głupie, ale kupiłem z tej okazji 5cc z allegro, więc mam już ok 7cc (2cc własnoręcznie[SERIO:]:]:]]); ew. gdzie i o ile podskillować; ..... inne dobre pomysły mile widziane;). To już chyba prawie uzależnienie, bo sie chce waste'ować PACCa. Po prostu "boję" się go odpalić 8o8o8o (tak, mnie też to dziwi). To zahacza o kilka tematów więc założyłem nowy. A potem zrobi się z tego poradnik "Co zrobić z PACC". |
Jak sie boisz to mogles nie kupywac najlepiej popatrz sie na stronce na tego pacc'a ...
|
Jak jesteś palem i chcesz mieć dobre skille zapraszam do edron na gobliny ;)
a tak to najlepiej do ankrahmun na tombach pobiegać. Ładny exp dla palla :) |
@up DZIĘX tylko zrób edit, i powiedz mniej więcej gdzie.
Ps. co do EQ myślałem o b robe, i c legsach i lepszym helmie( nie za dobre na ten lvl?) @ 2 up czytałem, i wiele nie nie dowiedziałem (rymnęło mi się:D) |
Wez oddech, oddychaj spokojnie xD Radzę doskillic jakies 70/55 i dopiero aktywowac pacc... gra bez dobrych skilli nie ma sensu.
|
@up
O rly?o.O Ja na 20 lv skillowalem do 55 dista i pozniej 0 skillowania.Teraz mam 103lv i 89dista.Gra wogole mi nie sprawiala problemu ze slabymi skillami |
Cytuj:
|
Usuń trochę tych emotów z 1 posta... plx?
Co zrobić z PACC? Ja tam bym go aktywował. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@UP stokrotne dzięx:cup::cup::cup:
przy "porzdnik" pobiegłem do WC:D:D (nie czepiaj się dysortgrafika [dobże naPISałem?] I jeszcze coś: czy na arenie dam se rade na greenhorn? Jeśli tak to ile potionów, itd. i jaką nagrodę wybrać (dopisek. jestem głupi? patrz Chcesz sie z noobow powysmiewac? Pisz Tu! str.139) |
@up
twój podpis mnie rozjebal :D widze ze jestes newbie, wiec nie spiesz sie z aktywowaniem pacca. Dobij sobie skile do 60+ wbij chociaz z 20lvl (promo), poczytaj o dobrych miejscówkach i dopiero wtedy "aktywój" Pacca ;) |
aktywowałem... ([SPELL]haste[/SPELL] wymiata)
gobliny na edron zaphane przez.... high lvle8o łażą goście z 60lvl i red skulami niektórzy.....;( Jutro sprawdze mino na darshi czy dam se radę z [MONSTER]fire devil[/MONSTER]em na tym lvl? :evul: :elf: Ps. @up dzięx za kąplement (dobże napisałem?) jokeB) |
@edit
No tak... jakoś wpadło mi do głowy, że 5cc to 5kk ;p Żeby całkowitego offtopa nie było, to radziłbym ci dosikllować do tego 60 dista. |
Cytuj:
A nie dalo:cup::DX( sie B)B):]:]:] wstawic wiecej;(:cup::evul:X(:( emotikon (musialem to napisac, sorry)?? |
Cytuj:
|
Tobie w ogóle radze narazie zagrac na non-pvp ;)
|
@Up WHY?
W ogóle to doskillam 50 i będzie git czy eq b robe, p legs , c helm, c shield jest dobre? |
Cytuj:
zlekka zamalo...:/ minimum 70 zrob.... bo tak to nie ma sensu... i teraz sobie niepotrzebnie juz aktywowales pacca mogles wbic z 20 lvl na facc i dobic skille... wbij skille 70 i bedzie dobrze... a co do eq po co ci juz teraz takie dobre? nos b robe p legs guardian shield czy tam dragon bo zginiesz poleci z ciebie i szkoda bedzie:/ |
Pallek_Maks
O co ci chodzi z tym cytatem w twoim podpisie?! Teraz uhy dają 40-60hp, a lifefluidy/potiony daja ponad 100, a strong zawsze 300... a więc, kto tu się popisal wiekrza inteligencja @Up Po co skille do 70. Za duzo czasu zajmuje. 60 wystarczy spokojnie, i idz epxic, podczas expienia skille same wleca, a jak sie skonczy pacc to dobij 70skilla.. |
@up
za duzo? no nie wiem czy za duzo ale lepiej by bylo 60 to troche przymale... kazdy ci to powie... 70 to tez maly ja ma 38 lvl mam 79 dista i to i tak maly a pewnie i tak doskilluje przy expieniu malo wleci... teraz to niech expi jak ma juz pacca... dobije 20 lvl i dobije 60-70 skille jakos tak lepiej bedzie... niz jak teraz |
Wiesz czym się różni dist od sworda/ axe/cluba?? Dużo szybciej leci. Moim zdaniem jak na ten lvl wystarczy. Zreszta juz aktywowal pacc, więc niech szybko zrobi po 60 i leci expic. Jak sie pacc skonczy to sobie dorobi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |