![]() |
czyzby hack?
Witam, mam taki problem. Moj kumpel chyba zostal schackowny (nie ma recovera od razu mowie). Jak chce wpisac normalnie passy to pisze ze zly numer albo haslo, oraz gdy chce wyslac maila z przypomnieniem jest napisane ze to zly e-mail. Jego lvl to 18 wiec nie za duzy, a passow nigdzie nie podawal i nigdzie sie nie logowal wiec sprawa troche dziwna. A moze ostatnio sa jakies bledy w cipsofcie i nie mozna sie zalogowac? Pozdrawiam
|
Kumpel ma po koncie.
|
Najwyraźniej złapał keyloggera wchodząc na strony typu tibiasoft.com
|
Złapałeś keylogga. Po lekarstwo zapraszam do szukajki, manuala....
PS. Czemu ludzie pisząc w drugiej osobie myślą że unikną zjechania? |
Cytuj:
zły email Lool... odrazu sie email nie zmieni... moze poporstu nie potrafi wpisac passow? |
Przy uzyciu r keya mozna zmienic natychmiastowo email.
|
Cytuj:
a nie mial wyrobionego nawet?? ja tej opcji nigdy znaleesc nie moglem |
Jeśli haker dobrał się do konta, spersonalizował je i zmienił e-mail, to już można powiedzieć pa-pa.
|
Na przyszlośc zakladah R-keya i nie wchodz na różne strony...
|
po 1) nie pisze w innej osobie zeby czegokolwiek uniknac, a jesli juz, to naucz sie rozrozniac 2 osobe od 3:] bo pisalem w 3 chyba nie?
po 2) key logger? a to nie musialby on wpisywac passow w trakcie przegladania strony jakiejs? |
jeszcze jedna dziwna sprawa: nikt sie nie logowal na postac, od ostatniego logowania kolegi... czyli tak jakby nikt na nia nie wszedl:]
|
Co nie znaczy, że nie zalogował się na stronie.
|
@up2
wiesz ze jest cos takiego jak 'edytuj' ? :baby: Po prostu TY (nie kolega) masz po koncie i jeszcze klamiesz zeby nie bylo ze jestes noobek |
Miałem identyczny przypadek, miałem na koncie 23 palka i 22 druta rano sie wylogowalem, po 3/h chcialem sie zalogowac a tu mi wyskakuje password is not corect, itp. otwieram swoj notes z kodami i srawdzam czy dokladnie napisalem passy no i okey, naciskam enter i to samo, proboje sie zalogowac na tibia.com i takze sie nie da zalogowac, wpisalem email i pisze ze nie ma takeigo emailu, i problem w tym, ze stracilem swoj r-c key i konta juz raczej nie odzyskam, to nie byl hack bo od tamtego momentu nikt sie nie logowal na ta postać moj nick to był Lee'skype, prosze zobaczyc, ze ostatni moj log byl w listopadnie i od tamtego momentu nie moge sie zalogowac, tak jak by cipy wykasowaly mi konto....X(X(X(
|
Cytuj:
kumpel mial to samo tylko ze jak po miechu chcial sie zalogowac to normalnie mu wlazlo o dziwo all bylo tak jak bylo wczesniej nie naruszone nic a powie mi ktos jak zmienic mam ten email przy uzyciu r keya? jakos nie wiem jak:/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |