![]() |
Kto z Krakowa?
Bardzo ważne kto jest z krakowa?
|
Jam jest z miasta Krakowem zwanego. A wlasciwie to po co ci ta informacja?
|
Ja niby w opisie mam Tychy, ale przez 5 dni w tygodniu jestem w Krakowie, w akademiku. Ostatnio nam zaczęli sieć modernizować, ale się przy tym opieprzają i jeszcze tydzień przynajmniej to będzie trwało, więc pewnie napiszę cokolwiek dopiero w przyszły piątek :/. Na Danubię też wróce dopiero wtedy :(
|
tu chodzi o to ze razem z counqerors bedzie zlot w krakowie i moglibysmy tam sie wystawic ale potrzebujemy kogos z tibii odpowiedzialnego w krakowie
|
Jeśli chodzi o odpowiedzialność, to jestem do dyspozycji. Ale dopiero po sesji (~8.02), no ewentualnie w trakcie, muszę jeszcze zobaczyć, jak mam terminy egzaminów.
|
Ja jestem z Krakowa
ja jestem z Krakowa !i gram na eterni !
|
pozdrawiam z Grodu Kraka
|
Jam jest tez Krakus :D
|
:)
Zlot w grodzie kraka super... :) moze byc ciekawie :)) Ja sie na to pisze... :)
|
Kto jest z Poznania?
Ja :) A co bedzie dokładnie na tym zlocie? Konkursy? Bitwy Guildi? Warto brać uh? Czy może rozwiązywanie questow na czas. Demony atakują miasto! Kto je zdoła opanować? Napiszcie co nieco wiecej na ten temat plz... |
Cytuj:
|
Kto z jaworzna ???
Ja jestem z jaworzna ale moj wujek i ciocia mieszkaja w Krakowie maja cukiernie na tym wielkim rynku :)
|
ja tez krakow
gg:4882222 jakby co |
Mieszkam w Krakowie :P
jeśli komuś było to potrzebne to catch 3067293 |
Mój staruszek mieszka w Krakowie bo się ze starą rozwiedli, to ja też czasami jestem w tym pieknym mieście :D . Do dyspozycji w środy i soboty.
|
i jam jest z krakowa
|
Ja żem sie urodził w Krynicy i troche tam mieszkałem , ale od lat 13 zdązyl żem poznać cały zacny Kraków.
|
Ja jestem z Krakowa. A o co chodzi? ?(
-- Knight-->21lv-->Valoria-->Thais |
Też jestem z Krakowa ;-)
|
A kiedy ten zlot będzie? Bo niedługo mam wycieczkę szkolną do Krakowa. :) A wogóle to jestem ze Szczecina.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |