![]() |
Paladyn 45LV gdzie expić proszę o fast aswer
Witam!
Mój pierwszy post więc proszę o odrobinę wyrozumiałości. Mój problem opisuje temat mam 45 paladyna ze skills 79/65 jeżeli eq jest wam potrzebne to przedstawię: Hat of the mad, b robe, vamp, boh, b legs, oczywiście royal spery. Proszę o szybką odpowiedz gdzie proponujecie mi expienie. aktualnie jestem na beho mumiach i cryptach pod cycami niedaleko thais. p.s. nie posiadam aktualnie pacca |
Dragon Lair w Venore... Idż na dragony... Ewentualnie co jakiś czas Dragon lord... Jak nie bedziesz na waste.
|
Bezwzgledu idz na Dragon Lair!!!
|
a czy ktoś może załatwić filmik pod 8.11 żebym widział jak chodzić co zabrać itd. bo ja na dragach na takim mas huncie nie waliłem
|
Ja moim 36 RP na D Lair 2 bp mf 1 bp health pots
Czasem zabieralem 3-4bp mf i zero healthow ale jak sie wybierlem na dluzszy hunt :D wkoncu droplem 3 fsy i bylo Git :D |
Zgadzam sie z przedmówcami, D Lair to dobre miejsce dla 45 palka. Jedynym minusem jest to ze jest strasznie oblegane. Ja bym CI radził kupić pacc i expic na Tombach albo na Nargor(piraty)
|
POH gsy albo DC -2 :P
|
gs odpadają bo mam arachnofobię a dl miałem zamiar klepać od 50+ lv żeby nie było krytycznych sytłacji
co do pacc mam zamiar kupić ale tylko i wyłacznie za tibia cash żal mi 100 na takie coś miałem 3 pacce wszystkie za tibia cash i 2 z tego się zmarnowały :D hehe na facc biegałem guardy klepałem zero pacc teraz inaczej bym to wykorzystał Jeżeli ktoś ma postać na Forterze i sprzedał by pacca to zapraszam niech napisze nick w tym temacie i ja się odezwę |
Cytuj:
Możesz też na Mintwalin, fajny exp i bardzo sie oplaca brac obsidian knifa bo z jednego 30 minutowego expa masz loozem 30 mino leather. |
prosił bym filmik nie mogę teraz znaleźć żadnego pod 8.11 jak na tych dragah cisnąc a mint przeważnie zajęty jest ;/
|
Moje zdanie
Wyczyszczaj twierdze obok AB i dragi według mnie.
|
eeeee to słaby exp a chce coś szybkiego w expie i zeby kasy też rzucało nie mało mogą być w fantach :PP
|
Ja wlasnie wybieram sie na dragi moge nakrecic filmik taki "tutorial" =]
edit@ http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/451288 Filmik rec. w ktorym omowilem co, gdzie sie respi, moze przyda sie:) |
ŻAL MI WAS LUDZIE!!
Cholera nie możecie użyć tylko 1 magicznej opcji Szukaj?? MAcie tu kurwa link http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807 Gdzie expić na xx lvl? Przyklejony temat @ALL UP A z was są takie debile i jeszcze karmicie trolla -.- |
Cytuj:
|
Ale popacz jakie to dzieci
1.Nie użyją Szukaj 2.Niech wejdą tylko w potwory i już by zobaczyli -.- A wyzywać cię nie będę bo się może jeszcze popłaczesz ;( A i nie będę pomagał bo to karmienie Głupiego Trola Najlepiej nic nie pisz nie będzie spamu |
Cytuj:
I to nasz blad. Szwed szwedowi - pomoze, nawet glupi brazyl pomoze brazylowi, a u nas tylko - OPCJA SZUKAJ, NIE KARMIC TROLLA wk*rwia mnie juz to. Ja tam jak cos potrzebuje to szukam w googlach ofc, ale jak ktos juz tu na forum napisze, to pomoc juz mozna -.-' I to jest moje zdanie, jak ktos ma jakiegolwiek sugestie, niech zachowa dla siebie |
Nie podoba się w Polsce?
To wy*******aj do Brazylii jak tam ci tak dobrze. |
Cytuj:
Kozak przed monitorem |
Taki kurwa jesteś??
A chcesz solo? Zapraszam do miasta Kolno zobaczysz jak dostaniesz w dupę mamisynku. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |