![]() |
Jak szybko z 17 na 20
Jak moge dobic 20 lvl z 17 baaaaardzo szybko? + zarabiajac sporo kasy , gdzie najlepiej expic?
|
Trolle only.
A tak na serio to poskilluj troche a potem myśl o dobrym expie, no chyba że tak chcesz sie męczyć. |
Patrząc na skille obok Twojego postu - Trole lub Rotowrmy/Dwarfy. ^^
|
@all up
to prowokacja.. |
Cytuj:
z takim skillem to roty koło veno... |
Cytuj:
|
Lol skilluj jak najszybciej przynajmniej do 45/45 i na BH ładny exp ja od 15lvl tam śmigam.
Plate Set, Wyveryn Fang i Guardian shield minimalnie solider helmet i BH to potulne kotki. |
Idź na Elvenbane, tylko uważaj na zlurowanego Zerka. Jeżeli masz obsidian knife, to dodatkowy loot ze skórek minosów.
Jeżeli nie, to polecam iść na Mt. Sternum. Ale tylko skille 65/65+, jeżeli nie chcesz mieć sporego waste. |
Cytuj:
Czyli że nie będzie skillował :P Z takimi skillami to trudno powiedzieć :/ Masz skille 37/35 to idź na zamek Ja na tym levelu miałem 45/45 |
Sorry, że przeszkodze, ale... co ten cały temat ma do działu Bronie/Przedmioty ?
|
Przepraszam, temat uważam za zamknięty.
Dzięki za rady. |
Dobij skille 50/50. Potem idź expić do Kazordon na Dwarfy. Jak na nich nabijesz 20 level to skilluj do 60/60 i siedź tam. ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
up@
To z tym zarobkiem to była ironia... |
Cytuj:
|
exp
Ja na tym lvl'u expilem na amazon camp i na ghostland, bardzo przywoity exp jest i kasy tez wpadlo troszki :)
|
Cytuj:
i topic trzeba zamknac plz - zly dzial xD |
chyba was pogrzało, jaka ironia?lol a najszybciej wbijesz ten lvl expiac (w tibii nie na forum)
|
najlepiej expić na zamku kolo AB.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:17. |