![]() |
Berylia : problem
Witam na mainie mam już 13 poziom i chce kupić różdżkę dla sorcerera Wand of Deacy i ktos sprzedaje za 4,999 gp i czy oplaca mi się kupić u niego czy jeszcze poszukać ofert???? Ps: thx za odpowiedź
|
Poszukaj innych ofert, ten ktoś robi cię w konia. Wand of Dragonbreath najczęściej "chodzi" w okolicach 300-500gp. Poza tym w sklepie magicznym możesz ją kupić za 1000gp. Więc 5 razy taniej, niż chciałeś kupić od tego kolesia ;). Następnym razem sprawdź na tibia.pl ceny danej rożdżki w sklepie i dopiero szukaj na trade, gdzie powinieneś kupić 2, może 3 razy taniej. Mam nadzieję, że pomogłem ;)
EDIT Bardzo przepraszam za mojego posta, ale przeczytałem, że szukasz wand of dragonbreath, a nie decay. Wielkie sory!! EDIT2: Po prostu od 13 lvla dla sorca jest wand of dragonbreath, a nie decay. Więc powinieneś kupić najpierw tę. |
Wand of Decay (19lvl) W sklepie kosztuje 5k, a na rynku ? hmm 2k? Nie gram na Berylii to niewiem.
|
Cytuj:
|
UP:
Bo idioto napisałeś w nazwie tematu Berylia -.-? |
bo seller jest na beryli a mam chara na beryli i mam cos tam ze mozna przesylac tylko nie wiem czy sie oplaca na beryli czy na harmonii bo mam bota do tego
|
najlepsza faza tego forum - zakladanie tematow i pisanie w nich glupich rzeczy - tobie to wychodzi - gz
|
Cytuj:
2. do czego masz bota ? 3. kupuj różdżki odpowiednie do poziomu postaci |
Cytuj:
Masz naprawdę? Sprawdzimy cię : 1. Nazwa Bota 2. Liczba funkcji 3. Source by? 4. Jesteś debilem |
WoD na serverach PvP najczęściej chodzi po 700 gp - 1,500 gp. Tak przynajmniej było u mnie na berylii, infernie i dolerze. Powinna tanio pójść na berylii bo często z Orków Szamanów wypada.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |