Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Rozmowy w Toku "grajoncy w kompjutry" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176886)

Mati_Paurel 30-05-2008 21:11

Rozmowy w Toku "grajoncy w kompjutry"

Co sądzicie o dzisejszym odcinku Rozmów w Toku? Ja osobiscie jestem niezle w*****ony przez ludzi jakich tam zaprosili -.- Jakas stara baba, która gówno wie o komputerach ("Od grania w tą gre on będzie pszetemcom, sopaczy pani za 10 lat !!!111!!!!111!!!!onetwo!") oraz "psycholog" który równie wiele wie ("Do końica rzycia nie morzesz grac w kompjutry") to jak ona ma pracowac?
No chyba jako zamiatacz ulic.
Ofc do programu zostali zaproszone maniaqi gier, przez co o graczach wytworzył sie stereotyp, ze taki gracz gra tylko 13+/24, a przy okazji dusi matke, wyrzuca monitor przez okno (xD, japierdole) i ucieka z domu.
Jakis kolo z widowni cos mówil o Tibii (60lvl to duzy) płakał itp.
Założe sie ze połowa "znafcuf" z widowni własnie na*******a PG na Demonach xD
Wypowiadajcie sie co sądzicie o tymże odcinku. ;)

J.D 30-05-2008 21:18

A ja jestem załamany tymi dziećmi ... Każde zapadniętą klatkę piersiową miało,krzywy kręgosłup dżizas... 18h przed kompem ... masakra ;x

Co do starszej pani też trochę zażenowany się poczułem,gdy zaczęła swe wywody. Widać, że komputer to ona tylko na obrazku oglądała ...

http://youtube.com/watch?v=sBOgZeWbQLA <--- próbka

Martka 30-05-2008 21:22

Jest już gdzieś w necie ten odcinek?

Voon 30-05-2008 21:22

Proste - tani temat, tania sensacja. Ale sensacja.

Poziom osiągnął zero: młodzi terroryści uczący się podkładania bomb na komputerach, dofusianie duszący matke i płaczący tibijczycy. I mnóstwo dorosłych znawców. A czy ktoś pomyślał że to jest przyszlość. Stare sie wykruszy i zniknie.

#Edit: Także szukam tego odcinka na necie, będzie bis. Jakby ktoś operował linkiem to plaxior giv mi

Mati_Paurel 30-05-2008 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marla666 (Post 2085969)
Jest już gdzieś w necie ten odcinek?

jest na 100% na youtube(na TOrGU jest link) ;)

Dark Sven 30-05-2008 21:47

Oglądajcie "Rozmowy w tłoku", a za prawdę powiadam wam: Będziecie mądrzy.

Voon 30-05-2008 21:50

http://m.onet.pl/_m/72ea5b5208657933...7a528,0,1*****

Takie cóś mi odpaliło. Pobrałem ale jeszcze nie przeglądałem.

#Edit: Kur*a, link na gg podam jak ktoś chce, tu są super cenzuralne znaczorsy.

EdwardMatiz 30-05-2008 21:52

A widzieliście jak ten typ się uśmiechał? OMG, i tak sylwusia rules xdd

Żyłka 30-05-2008 22:01

Niejednokrotnie zdarzyło mi się spędzić przed komputerem dość sporo czasu, ale 18 godzin to już przesada.

Articuno 30-05-2008 22:01

A ja was nie rozumiem, po kiego przejmujecie się tymi tanimi gównami od tej gównianej stacji...

Tompior 30-05-2008 22:06

Ale czego sie spodziewaliscie?
Temat byl o uzaleznieniu od komputera i takich ludzi (maniakow) znalezli.
Chyba by nie wzieli normalnego czlowieka, ktory sobie gra pare godzin dziennie, wychodzi na dwor, chodzi z kolegami na browar, tylko wzieli takiego, co jezdzi 40km do kafejki internetowej, zeby pograc w Dofusa swoim mega hiper 60lvlem (ktory nie jest wysoki).

Ogolnie program byl slaby. Powinien nazywac sie: "Komputerowy maniak".
Co do uzaleznienia, o ktorym mowil typ z widowni, ze to nigdy nie przemija... Gralem w tibie 3-4 lata, duzo godzin, a pewnego dnia mi sie znudzila.
Teraz gram sobie czasem na xboxie w gta 4, chyba, ze mi sie nie chce, to robie cos innego.
Czyli z tego wynika, ze uzaleznienie nie trzyma cale zycie, jezeli nie otrzyma sie pomocy.
Gowno prawda ;)

MatiCFC 30-05-2008 22:07

Bo takie stacje sławne, i na nich kreuje sobie zdanie na dane tematy polowa Polski. A to zle, bo łrząąąą. Nie potrafie wyrazić mego bólu słowami. Żal.

Edit:

Up: JA tam pomocy nie otrzymałem, grałem dużżżo w kompa. Przestałem. Tak poprostu. Z dnia na dzien mi się nudzi. A gówno prawda to cały program. Tak mozna nazwać opinie tej publiki.. czemu ta mdo ch*ja zapraszają idiotów. Niech zaprosz ludzi których wiedza na ten temat nie ogranicza się do np. "Na kompie są złe gry, bedziecie terrorystami,wszyscy" albo że komp to myszka klawa monitor i jednostka centralna. I myślą, że all wiedzą

Tompior 30-05-2008 22:16

Napiszmy do Rozmow w Toku, ze robia pranie mozgu polskiemu naiwnemu spoleczenstwu ;p

fannet 30-05-2008 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.D (Post 2085966)
A ja jestem załamany tymi dziećmi ... Każde zapadniętą klatkę piersiową miało,krzywy kręgosłup dżizas... 18h przed kompem ... masakra ;x

Co do starszej pani też trochę zażenowany się poczułem,gdy zaczęła swe wywody. Widać, że komputer to ona tylko na obrazku oglądała ...

http://youtube.com/watch?v=sBOgZeWbQLA <--- próbka

ładny jestem co nie :P to że tak wyglądam to już problemy zdrowotne nie związane z uzależnieniem od komputera ... w telewizji nie mówią wszystkiego...

@down:
Zdziwisz się wcale nie są, nie wiem czy wiesz, ale mnie np. znaleźli właśnie na tym forum ...

sphinx123 30-05-2008 22:26

Na dodatek Rozmowy w Toku są reżyserowane ; P
W sumie z tego "dużego 60 lvla" też miałem polewę xD

MatiCFC 30-05-2008 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 2086118)
Napiszmy do Rozmow w Toku, ze robia pranie mozgu polskiemu naiwnemu spoleczenstwu ;p

Napisałem do nich. O idiotach siedzących na "trybunach", i min. o praniu mózgów polowie Polski.

J.D 30-05-2008 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fannet (Post 2086141)
ładny jestem co nie :P to że tak wyglądam to już problemy zdrowotne nie związane z uzależnieniem od komputera ... w telewizji nie mówią wszystkiego...

@down:
Zdziwisz się wcale nie są, nie wiem czy wiesz, ale mnie np. znaleźli właśnie na tym forum ...

Taaa,a komputer to leczy z raka i daje ogólne zdrowie . Jak nie wiesz o czym mówię to się nie wypowiadaj albo chociaż nie cytuj moich postów .

fannet 30-05-2008 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.D (Post 2086191)
Taaa,a komputer to leczy z raka i daje ogólne zdrowie . Jak nie wiesz o czym mówię to się nie wypowiadaj albo chociaż nie cytuj moich postów .

A Ty w ogóle wiesz co piszesz? potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Skoro mnie obrażasz pisząc, swoje posty to proszę nie oceniaj zbyt pochopnie ...

Rafayen 30-05-2008 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez EdwardMatiz (Post 2086045)
A widzieliście jak ten typ się uśmiechał? OMG, i tak sylwusia rules xdd

Tak sylwusi nikt nie pobije ;)

A Co do dzisiejszego odc.

Pierwszy koleś gadał normalnie i dobrze ale te kobiety z widowni .. gruba baba w czerwonej bluzie i ta pedagog o boże... ://

J.D 30-05-2008 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fannet (Post 2086197)
A Ty w ogóle wiesz co piszesz? potrafisz czytać ze zrozumieniem?

Przykro mi nie polemizuje z idiotami ;) baj :*

@Offspringer

Nie wypowiadaj się skoro nawet postów nie przeczytałeś.Napisałem wyraźnie,że jestem załamany zdrowiem tych dzieci.Co ma uzależnienia od komputera z krzywym kręgosłupem? Ano właśnie to, że jak przed nim siedzisz to chyba nie jesteś wyprostowany na baczność tylko coraz bardziej się garbisz. Dotarło to do was w końcu ... ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:11.