![]() |
Offtop O Anime/Mandze
Temat stworzony na potrzeby rodzącego sie offtopa w temacie o Ulubionej serii i innych tematach..
Można tu offtopować o rożnych rzeczach dot. jakiegoś anime a te posty co Nari uzna za zbędne skasuje. Srry troche nabroiłem, muszę zedytować parę postów, chciałem tamte poprzenosić a tu suprise Przperaszam/ Nari Cytuj:
teraz oglądam soul eater pierwsze 3 odc. wymiatają.Później to robi sie już nudna nie humorystyczna bijatyka ; p |
No to ja dzisiaj mialem pracowity dzien:
Nowy naruto manga chapter Nowy odcinek naruto shippuuden Dokonczylem Fullmetal alchemista (dzisiaj ogladalem ostatni odcinek) Dokonczylem Zero no tsukaima (ostatnich 5 odcinkow 2 serii) Obejrzalem 1 odcinek lucky star - troche mnie zniechecil Obejrzalem 3 odcinki Elfen Lied - wlasnie odpalam 4 :P @Rayza: widze, ze podoba ci sie 12 opening naruto :P Mi tez ;> |
nie 12,bo Shippuden to oddzielna seria ; p wiec 3 . A niedługo full wersja teraz słucham full mezamero Yasei,Hero Come Back [dentaku alive].
Ja dziś obejrzałem 4 odc. Soula,Nowy Bleach,Naruto.... |
Ja w zasadzie oglądam tylko naruto, ale od ostatnich 2 miesięcy dałem sobie spokój. Niedługo wracam ;p będzie co oglądać
|
Ha widzę ze 2 raz zabłysnąłem pomysłem ;D....
Nari oj nabroiłeś.... |
Ha już jakoś chyba naprawiłem. Btw. myślałem, że jesteś DZIEWCZYNĄ! :P
|
wiem,0.5 nicków na forach brzmi damsko,mimo to są imionami [chyba] męskie,tak samo u ciebie..i na odwrót jak było u Gelt
|
Kawaii,a ja wróciłem z warszawskiego Mangowe nieba : D [czyt.komikslandia.]Wydałem 40zł?,wydałbym więcej ale plakatów tych co są Fajne ee już nie było :( [akatsukii B&W,L & Light'o,...]
|
Oglada ktoś bleacha? Ostatnie 3 odc suxujom : ///
|
No lepsze fillery w Bleach niż w Naruto :P
|
Chociaz powiem ci, ze ogolnie podobaly mi sie ostatnie 3 odcinki (fillery) naruto.
Ale i tak manga najlepsza ;) @EDIT: RAYZA co ty masz w tym avatarze :D |
jakaś piękność z ładnymi ehem....Włosami,z Soul Eater [1 ep. roksi nawet ecchi nastrojem]....
DAMN!,poszedłem po poprzednim poscie do komikslandi powrotem i pytam sie o plakaty z akatsukii i DN i okazuje sie narazie nie będzie dostawy >_< |
Plakaty sa czasem w empiku ;P
|
Mnie się podoba to że w wybielaczu dowiem się czegoś o życiu kapitanów...
Choć trochę w zrypanym momencie przerwali główną historię...Jeden wielki, pewnie na jakieś 50 odcinków, filler... Co do naruto...jakoś shippuuden mi tylko odpowiada...nie mam większych zastrzeżeń... tylko czy naruto to taki głąb że zna aby rasengan i technikę cienistych klonów...? No wiem że niby ma demca w sobie ale co z tego, jak mu 4 ogon wyrośnie to się z miejsca nie może ruszyć... |
Cytuj:
|
widzę że jednak przydałoby się trochę nadgonić te xxx odcinków ale to może w lato jakoś kiedy słońce będzie tak grzać że nie będzie się chciało wyjść. ;)
|
czytał ktoś Soul'a? ja znalazłem jak narazie tylko do 3 tomu[3 chapter?]
2ep. w mandze jest dosyć ciekawy zwłaszcza 14,43 strona <krew z nosa> |
ja tylko anime, :P
Mam pytanie, warto oglądać naruto shippuuden the movie? (czy jakoś to tak szło...) |
Uuu... zależy czy lubisz gadanine połączoną z brakiem gadaniny, oraz nielicznymi akcjami. Oraz "nasz super-napakowany chakrą rasengan!", czyli mini Genki Damę z DB. Film ogółem dość nudny, jutsu średnie+.
|
Jestem pod wrażeniem,żeby nie powiedzieć szokiem ,teorii jak i pomysłu na anime zwanego Melancholy of Haruhi Suzumiya,Anime zapowiada sie nudno,śmiesznie,czyli podobno do Lucky star lecz Odc.5 zmienia zdanie na temat tego anime o 180 stopni,jak i teoria świata..
Polecam |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |