Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   sesja W:GW na forum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17693)

eldian 23-11-2004 14:34

sesja W:GW na forum

chciałbym zrobić sesje na forum bajarza raczej mam jak cos to kto byłby chętny bedzie 2-3 osoby potrzeba nie kazdy pewniak na początku zajmie sobie zapasówkre post a kiedy bajarz pozwoli ujawnimy tam karty postaci

Afinor 23-11-2004 14:45

Ja jestem chetny.

Pexazowe 23-11-2004 15:59

jam jest chętny!

Gangrel 23-11-2004 19:12

Ja tez chetnie!

I proponuje irca, na forum trzeba caly czas odswiezac.

Pexazowe 23-11-2004 19:41

re up: jak irca to mogę se zainstalować no problem :D

Pexazowe 23-11-2004 19:46

<tu była wiadomość>

eldian 24-11-2004 13:23

ok koniec zapisów dziś gadam z bajarzem:P

Pexazowe 24-11-2004 16:39

nie mogę się doczekać :> ale chyba ty będziesz Mistrzem Gry?

kiel 24-11-2004 22:48

ELDIAN!!! TY KŁAMCO!!!
Cytuj:

ok koniec zapisów dziś gadam z bajarzem
GADAŁEŚ ZE MNĄ DOPIERO DZISIAJ, A DZISIAJ JEST 24.11.04.!!! WSZYSTKO CO POWIESZ MOŻE BYĆ WYKORZYSTANE PRZECIWKO TOBIE!!!

kiel 25-11-2004 14:43

Mam pytanko:
Czy ewentualnie mógłby grać piąty gracz???
Jeśli mi nie odpowiecie to sam sobie odpowiem :] :) ;) :) :]

PS. Spojrzałem na twój profil i wiesz co zobaczyłem??? To:
Cytuj:

Zainteresowania:
tibia.....
Tożto rozbój w biały dzień!! Tylko tibia?!?! A W:GW, LOTR, WIEDŹMIN!! :evul:

PSS.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldian
chciałbym zrobić sesje na forum bajarza raczej mam jak cos to kto byłby chętny bedzie 2-3 osoby potrzeba nie kazdy pewniak na początku zajmie sobie zapasówkre post a kiedy bajarz pozwoli ujawnimy tam karty postaci

Przepraszam. O co w tym chodzi? O to, że chcesz zrobić sesję i że MG już masz?? Gdybym był zwykłym urzytkownikiem i nie spojrzał na tytuł tematu to bym chyba od razu wyszedł z tematu. Eldian ma wspólny na kipskim więc mu wybaczę.

PSSS. Później dopiszę resztę.

PSSSS. Co się tak uwzięliście z czapkami mikołaja (Jeśli wszyscy św. MIkołjami jesteście to ciekawe ile prezentów dostanę w tym roku).

eldian 26-11-2004 13:19

raczej bajarz nie moze bo nie ja nim jestem
aha bajarz sie zgodził
Kieł nim jest aha co do 5 gracza to jak chcesz
aha Kieł tu gramy łatwiejsza rejestracja itp. niech tu zaczną robic takie sesje bo to chyba 1

Yazon Zigrin 28-11-2004 10:30

Ja gram w Wiedźmaka, ale nie wiem czy mozna jeszzce się zapisać... miałem wypasiąną postać ale MG killną mi ją kilka dni temu :]

Knight Simon Dark lord 28-11-2004 11:45

ja jak można chciałbym sie zapisać jako gracz

kiel 29-11-2004 18:43

Zawsze mówiłem, że Eldian ma wspólny na 1 :]

Dobra. Musi się ktoś za to porządnie wziąść.
Oczywiście ja jestem MG. Waszym podstawowym (i chyba jedynym) obowiązkiem jest przesłanie mi kart postaci na skrzynkę:
[email protected]

Jeśli chcecie, możecie skorzystać z generatora. Znajduje się on na stronie www.wiedzmin.rpg.pl w dziale komnaty, zasoby, generatory postaci, generator postaci 2.5

Macie 40 punktów na cechy (Eldian, musisz trochę sobie pozmniejszać jeśli grasz druidem). Oprócz kart wysyłajcie także biografie, opisy wyglądu i ewentualnie: rysunki, inne opisy. Sesje będą w soboty (nie mówię, że w każdą), chociaż czasem można będzie dopisać posta w tygodniu. Autorzy najciekawszych postaci (dobry pomysł, ciekawa historia itd) będą dostawali bonusy lub bonusowe punkty. Co do daty pierwszej sesji to najpierw zgłoszę się kiedy napiszę scenariusz. Później będziemy wszystko przesuwać tak żeby każdemu odpowiadało. Sądzę, że dam sobie ze wszystkim radę ponieważ będę miał dużo czasu w trakcie sesji na namyślenie się, rzuty kośćmi, a nawet czytanie scenariusza, porad i przyładowych scenariuszy (posty nie będą prawdopodobnie pisane tak szybko jak są składane deklaracje). Osoby, które nie przyślą mi kart postaci oraz krótkich opisów wyglądu i historii nie będą grały!

kiel 29-11-2004 20:13

Eldian. Znowu. Kliknąłem na ciebie (dokładnie twój login) i zobaczyłem coś zadziwiającego.

Cytuj:

Eldian. Kiedy przeprowadziłeś się do Ab?
To blisko Częstochowy, czy będziesz musiał dojeżdżać na sesje?? Dobrze, że chociaż na forum możemy robić. :p

Dalej:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eldian
prosze żeby nie było takich postów tylko pisać podanie spełniasz wymagania ?pisz podanie i przyjme a takto to mnie takie posty wkurzają

Rozumiem. Znów wspólny na kiepskim. Może pisz w starszej mowie elfie??

PS. Czemu ja zawsze muszę czytać twoje posty dwa razy żeby zrozumieć?

kiel 29-11-2004 20:24

Sorki ale znów znalazłem:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eldian
Chodzi o to że tam gdzie jest 10 w Ab jest ludzik"Maelil"
ktury sprzedaj czary wiem ze na pewno druidom

Który pisze się przez ó kreskowane :) Komu mam sprzedać (sam podkreśliłem).

Cytuj:

pomużcie
To były dwa tematy o tej samej nazwie. Dwa razy napisałeś pomóżcie przez u zwykłe podczas gdy pomóżcie pisze się przez ó kreskowane.

Ale ja się ciebie czepiam :evul: :p :] :p :evul:

kiel 29-11-2004 20:28

Dobra. Już się nie będę czepiał Eldiana.
:elf:

eldian 30-11-2004 14:55

wiesz to miasto w tibi

aha wicie kieł nie gra w tibie:P dobra to kiedy mozemy ruszyć?

aha moge mieć taki ekwipunek na poczatku jak na naszej sesji?

Pexazowe 30-11-2004 19:53

Ja prześlę kartę mojej postaci dopiero jutro, więc proszę szanownego MG o poczekanie na moją postać. Byłbym baardzo wdzięczny ;-)

Gangrel 30-11-2004 22:53

Ja robie wiedzmina. Uprzedzam ze jest to moj pierwszy w tym systemie, ale mam doswiatczenia z innych systemow, a swiat wiedzmina znalem kiedys na pamiec, teraz mniej bo sie opamietalem i przestalem sage hurtowo czytac...

Co zmoim pomyslem zebry grac na ircu, ewentualnie na gg?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33.