Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Mr. Punish [WMV] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176957)

Libacjan 31-05-2008 14:14

Mr. Punish [WMV]

http://www.tibiacity.org/community/m...vie.php?id=231

Hello Mr. Punish...

(jest w 9:00)

ShadowEdek 31-05-2008 14:16

keylogier?;)

Libacjan 31-05-2008 14:17

Nie, wielbicielu Hitlera.

neopostman 31-05-2008 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShadowEdek (Post 2087169)
keylogier?;)

Tibicity to supported fansite .. myśl.

czyste.

@ Do Autrora
Czemu podszywasz się pod postać innego użytwkonika forum : d ? (Xeremon)

thelolmaker 31-05-2008 14:37

BYUO

żartowałem - link do źródła youtube scr

CzareKing 31-05-2008 17:03

Jezuuu, czy kazdy musi dodawac taki hewi metal do wmv? -.-

Ancient-Necro 31-05-2008 19:55

W moim guście rock i metal najlepiej pasuje ;P

Durna era techno...

Vasudanin 31-05-2008 20:21

Wyłączyłem muzykę ponieważ to nie jest muzyka tylko jakieś darcie się.
Żeby nie muzyka i słaaaaaaaaaba jakość dałbym 4 a tak tylko 2 +]

Levelo 31-05-2008 21:36

Dałbym tu Behemoth'a =/ Lepiej by to brzmiało, ale ta piosenka też niczego sobie ;]
Drowning Pool - Let the Bodies hit the Floor

Co do filma to słaba jakość. Mało widać.

I tak ładny hardcore tam leciał, więc taka piosenka była wskazana.

Libacjan 31-05-2008 22:11

Cytuj:

Jezuuu, czy kazdy musi dodawac taki hewi metal do wmv? -.-
Pewnie, że lepiej DJ KRIS MANIECZKI jazda jazda ekwador westbam jedziemy, nażelowany gogusiu z białymi rękawiczkami i w błękitno białym sweterku w paski, z gwizdkiem jeszcze do tego _/

thelolmaker 01-06-2008 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Libacjan (Post 2088200)
Pewnie, że lepiej DJ KRIS MANIECZKI jazda jazda ekwador westbam jedziemy, nażelowany gogusiu z białymi rękawiczkami i w błękitno białym sweterku w paski, z gwizdkiem jeszcze do tego _/

z basha

<alex> Ja lubie techno
<rab> takk?
<alex> no serio
<rab> a to wiesz po co dj sluchawki
<alex> no bo bity przesluchuje :/
<rab> nie bo slucha porzadnej muzyki a badziew to wam puszcza :):)

CzareKing 01-06-2008 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Libacjan (Post 2088200)

Posluchaj, gowno o mnie wiesz wiec nic tu nie pisz "nażelowany gogusiu z białymi rękawiczkami". Lubie NIEKTORE piosenki rockowe, ale napewno nie tak szatanskie i typu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zastanow sie zanim cos jeszcze napiszesz.

Libacjan 01-06-2008 06:42

To co tam leci, to akurat nie są jak ty to ująłeś "szatańskie rytmy". Jak ci się nie podoba, to won na balety

Zrozum, że DJ KRIS MANIECZKI - SPRĘŻYNKI YMDZ YMDZ nie pasuje do drużyny uzbrojonych po zęby rycerzy i magów, którzy prowadzą walkę ze sługami szatana typu Dark Torturer, albo Lost Soul. No jak sądzisz po wyglądzie: czego może słuchać taki Torturer, albo Demon? Chyba nie manieczek^^

paluch89 01-06-2008 10:14

Można słuchać ruhanny - umbrella yyy yyy yyy

Lipton'ek 01-06-2008 10:27

Cytuj:

Zrozum, że DJ KRIS MANIECZKI - SPRĘŻYNKI YMDZ YMDZ nie pasuje do drużyny uzbrojonych po zęby rycerzy i magów, którzy prowadzą walkę ze sługami szatana typu Dark Torturer, albo Lost Soul. No jak sądzisz po wyglądzie: czego może słuchać taki Torturer, albo Demon? Chyba nie manieczek^^
jak to nie jest mega ironia to niezle masz zje**na psyche

btw. a co do muzy kazdy slycha jakiej mu sie podoba i tyle zawsze mozesz wyloczyc glosniki

Libacjan 01-06-2008 10:49

@up
częsciowo... Nie lubisz ludzi, którzy mają zrytą psychę? To ciesz się, że na RL mnie nie znasz :evul:

Cytuj:

szatanskie i typu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiesz co? Wolę "szatańskie" rytmy, niz jakieś DOLMEL!!!! JEDZIEMYYYYY!!! YMDZ YMDZ YMDZ YMDZ <napi3rdalanie chochlą o wiadro> YMDZ YMDZ YMDZ YMDZ TO JAK DOBRZE SIE BAWICIE (TAAAAAA JEEEEE)NO TO JE DZIEEEMYYYYY YYY YY Y YMDZ YMDZ YMDZ YMDZ WEZ PIGULKE POWER OF PIGULKA JAZDA BANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEDZIEMY!!! YMDZ YMDZ YMDZ TUTAJ ZARAZ PRZED PANSTWEM STANIE NIKT INNY JAK TYLKO DJ KRIS! MANIECZKI! (JEEE) USZY W TĄ STRONĘ!!! DOBRA NIE PRZEDLUZAJMY, PIGULY W USTACH BANIA!!!! SPRENZYNKIEEEEEEEEEE!!!! YMDZ YMDZ YMDZ YMDZ MANIECZKI DOLMEL JAZDAAA WESTBAM EKWADOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YMDZ YMDZ YMDZ YMDZ BIALE REKAWICZKI W GOREEEEEE GWIZDKI W GOREEE RECE W GOREEE JEDZIEMYYYYYY DOLMEL!!!!!!!!!! YAAAAAA

Gdybym grał na pvp i gość z gildii opublikował by na Youtube w moim anni np. Sprężynki, albo Weź pigółkę, to bym dał mu hunta.
Mam coś dla was słuchacze muzyki techno
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/%C5%BBelu%C5%9B

I won na balety -> Drzwi są w prawym górnym rogu ekranu. Mają narysowany znak X

Levelo 01-06-2008 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzareKing (Post 2088484)
Posluchaj, gowno o mnie wiesz wiec nic tu nie pisz "nażelowany gogusiu z białymi rękawiczkami". Lubie NIEKTORE piosenki rockowe, ale napewno nie tak szatanskie i typu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zastanow sie zanim cos jeszcze napiszesz.

To mnie najbardziej wkurw*a !!!! Jakie szatańskie ?? co ty pierdol*sz !!! X(
Jednak jesteś jakimś ''nażelowanym gogusiem z białymi rękawiczkami''
Bo takie hasła po prostu mnie rozwalają.

Gelt 01-06-2008 11:44

@CzareKing

Zamilcz

@topic

Film średni, mało widać; / I trochę za długi..

Granteon 01-06-2008 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ShadowEdek (Post 2087169)
keylogier?;)

tak uwarzaj nie whoc w tom strone!!1

Szatańskie rytmy, rozjebało mnie to :D EKWADOR SANRAIS RUSZAMY!!!!!!!!!! PAZDUR PAZDUR MEJDEJ!!! Każdy teraz słucha tych techniaw, bo są robione pod publike, żeby szybko każdemu wpadało w ucho, a wiadomo co za tym idzie - KASAAAAA!!! BUC BUC BUC ! A po za tym ciekawe jaki Wy Rock macie na myśli - zapenwe Feel albo Linkin Park to jest dla Was Rock, nie? :D

Vadem 01-06-2008 12:05

@up
linkin park staje sie za bardzo rapowy ;'(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15.