![]() |
Mr. Punish [WMV]
|
keylogier?;)
|
Nie, wielbicielu Hitlera.
|
Cytuj:
czyste. @ Do Autrora Czemu podszywasz się pod postać innego użytwkonika forum : d ? (Xeremon) |
|
Jezuuu, czy kazdy musi dodawac taki hewi metal do wmv? -.-
|
W moim guście rock i metal najlepiej pasuje ;P
Durna era techno... |
Wyłączyłem muzykę ponieważ to nie jest muzyka tylko jakieś darcie się.
Żeby nie muzyka i słaaaaaaaaaba jakość dałbym 4 a tak tylko 2 +] |
Dałbym tu Behemoth'a =/ Lepiej by to brzmiało, ale ta piosenka też niczego sobie ;]
Drowning Pool - Let the Bodies hit the Floor Co do filma to słaba jakość. Mało widać. I tak ładny hardcore tam leciał, więc taka piosenka była wskazana. |
Cytuj:
|
Cytuj:
<alex> Ja lubie techno <rab> takk? <alex> no serio <rab> a to wiesz po co dj sluchawki <alex> no bo bity przesluchuje :/ <rab> nie bo slucha porzadnej muzyki a badziew to wam puszcza :):) |
Cytuj:
Zastanow sie zanim cos jeszcze napiszesz. |
To co tam leci, to akurat nie są jak ty to ująłeś "szatańskie rytmy". Jak ci się nie podoba, to won na balety
Zrozum, że DJ KRIS MANIECZKI - SPRĘŻYNKI YMDZ YMDZ nie pasuje do drużyny uzbrojonych po zęby rycerzy i magów, którzy prowadzą walkę ze sługami szatana typu Dark Torturer, albo Lost Soul. No jak sądzisz po wyglądzie: czego może słuchać taki Torturer, albo Demon? Chyba nie manieczek^^ |
Można słuchać ruhanny - umbrella yyy yyy yyy
|
Cytuj:
btw. a co do muzy kazdy slycha jakiej mu sie podoba i tyle zawsze mozesz wyloczyc glosniki |
@up
częsciowo... Nie lubisz ludzi, którzy mają zrytą psychę? To ciesz się, że na RL mnie nie znasz :evul: Cytuj:
Gdybym grał na pvp i gość z gildii opublikował by na Youtube w moim anni np. Sprężynki, albo Weź pigółkę, to bym dał mu hunta. Mam coś dla was słuchacze muzyki techno http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/%C5%BBelu%C5%9B I won na balety -> Drzwi są w prawym górnym rogu ekranu. Mają narysowany znak X |
Cytuj:
To mnie najbardziej wkurw*a !!!! Jakie szatańskie ?? co ty pierdol*sz !!! X( Jednak jesteś jakimś ''nażelowanym gogusiem z białymi rękawiczkami'' Bo takie hasła po prostu mnie rozwalają. |
@CzareKing
Zamilcz @topic Film średni, mało widać; / I trochę za długi.. |
Cytuj:
Szatańskie rytmy, rozjebało mnie to :D EKWADOR SANRAIS RUSZAMY!!!!!!!!!! PAZDUR PAZDUR MEJDEJ!!! Każdy teraz słucha tych techniaw, bo są robione pod publike, żeby szybko każdemu wpadało w ucho, a wiadomo co za tym idzie - KASAAAAA!!! BUC BUC BUC ! A po za tym ciekawe jaki Wy Rock macie na myśli - zapenwe Feel albo Linkin Park to jest dla Was Rock, nie? :D |
@up
linkin park staje sie za bardzo rapowy ;'( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15. |