![]() |
Zmienic eq?
Witam mam 29 level jestem Magiem.Gram na serwerze non pvp. Moje eq to : crusader helmet, blue robe, blue legs, medusa shield, wand of cosmic energy, boh
Doradzie mi co mam zmienić ! :):) |
Musk.
asdadsadsadsa |
Ja bym ci radził kupić demon shield a jak nie masz kasy to vampirke
|
Popieram... kup sobie demonke..
|
Thx za pomoc
|
Nie kupuj demon shielda moze od 45 lv jak sd bedziesz miec i powazniejsze potwory teraz zbieraj na szybki exp jesli facc to cmentarz pod mt.sentrum.
Btw:Ktos naluruje ci stworkow i mozesz ta demonke stracic . |
Cytuj:
@Topic Eq masz dobre ale jeżeli masz trochę kaski to zakup vampirke ja osobiście jestem baardzo za Vampką bo jest o 1 gorsza od Demonki a różnica w cenie jest spora :D I zaoszczędzoną kase możesz wydać na potionki :D Co do hełmu to możesz zostawić bo i tak na 30 czy tam 35 będziesz pewnie robił Crus Questa xD Ps: Wiem na 99,99% że o tych tarczach większość mnie "zbeszta" :D ale to moja osobista rada :D |
Na razie nie powinnes zmieniac eq bo cena/jakosc nie ida jeszcze w parze, nie mowiac juz o zyskach.
|
Cytuj:
1. To podchodzi pod trolling. 2. To jest jego eq i sam powinien wiedziec, czego potrzebuje, czy wiecej defa, czy wiecej capa, czy tez supplies na exp. Wybor zalezy od niego, niedlugo jeszcze im do k*@&# nedzy bedziecie mowili na ktorych krzaczkach ma zbierac jagodki i czy lepiej kupowac jedzenie u npca czy tez huntowac deery. 3. To zwyczajna popisowa. |
Cytuj:
|
2x up*
RACJA!!!! NIE KARMIC TROLA |
Moim zdaniem do dupy eq, zainwestuj lepiej w mpa, golden legi, bohy niech zostana, demon helmet, bo te eq to ja na 8 lvlu nosilem,
Zal nooba, jeżeli chodzilo ci o pochwalenie sie eq, (nie widze w tym nic nadzwyczajnego) to ci nie wyszlo, łoooo ja mam na usmym lflu blu legi i bochy łoo ale mam podnieteee ... |
Cytuj:
Tak w ogóle twój temat raczej pasuje do podklejonego topicu... Co mam do h*ja pana kupić!!?? |
@up
Troll i spam raport. @topic Soft bootsy mozesz sobie kupic jak cie stac 8o |
Cytuj:
|
Sprzedaj crusader helmet i kup se hat of the mad i sprzedaj meduse i kup vampire shield :o
|
Kup sobie MPA jak cie stać
|
Crasuder Helmet zmień na Hat of The Mad :)
|
To i ja sie zapytam mam eq :dragon shield,k armor,devil helmet,fur boots,wand of decay,p legi mam 19 lvl i desert przede mną?? myślę ze nie jest żle ale czy coś zmienić oprócz k armor bo to zmieniam na b robe.Aha mam teraz 10k więc bo desercie będę miał 20k no może coś około 25k więc nie wyskakiwać z demonka,mpa ;p
|
Zbieraj takie eq jak założyciel tematu. Tylko zamiast Crasuder Helmet załóż Hat of The Mad
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |