![]() |
Niedoszły parcel
Witam mam problem gdyż kuzyn wysłał do mnie parcel z crown armorem lecz on nie doszedł;(. może źle napisał a napisał tak
Thais Elite Damek Parcel nie został na skrzynce ani ja go nie dostałem. Pomóżcie proszę bardzo mi na tym zależy! |
Elite Adamek
Thais hahahahah leze jaki idiota z kuzyna ;d |
Cytuj:
Elite Damek Thais Masz po c-armie ;] |
Może grasz na innym serwerze
|
Dzięki za odpowiedź. Mówi się trudno żyje się dalej :p
Edit @up Elite Damek a nie "Adamek". Nie, gramy na tym samym serwerze. @down Dlaczego? To tylko 13k które można odrobić w 1,5-2h |
Cytuj:
|
Cytuj:
o odrob na tym twoim 9 lvliku te 13k w 1,5-2/h :] |
ja wczoraj wyslalem koledze serpent sworda i paczka nie doszla .... a na 100 % dobrze napisalem jego nick i miasto
Rapatysta Thais chyba dobrze co nie ? wiec moze wy wiecie o co tu chodzi ? gramy na celescie |
Ja wiem o co chodzi. Coś zrobiłeś źle- przykro mi, ale to prawda. Nie ma innej możliwości. Błędów z wysyłaniem parceli nigdy w grze nie było.
Musisz mieć parcel bez pieczątki(czyli taki niewykorzystany), musisz mieć "label" na którym piszesz nick a w linii pod nickiem piszesz miasto. Wkładasz label do parcela i musi dojść. |
Cytuj:
Edit @Down Zedytuj posta bo ten co był napisany został skasowany a teraz to @up idzie na mnie :( |
@up co za idiota... reported
|
Cytuj:
jak nie ma? to sa polacy polak wszystko potrafi <lol2> poporstu nie umiesz wyslac.... ten co wysylal serpent sword miales zuzrzyty parcel wrzuciles label i na skrzynke nie zwrociles uwagi ze zostala pewnie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |