![]() |
Psiak of Guardia hacked
Tak jak w temacie.
http://www.tibicams.tibianetwork.net...es/show/328494 @Edit Dla tych niedowiarków którzy myślą ,że to keylogger: Nie bójcie się ,nie podmienię linku. |
Mógłbym prosic o rehost na TibiacamTv?? z góry dziękuje.
|
Nie dziękuj, bo we filmiku jest tylko link do hacklinka
@edit Sory, jednak to nie hacklink ;p Wszedłem wcześniej na tibicams i był ten filmik - http://www.tibicams.tibianetwork.net...es/show/328499 (Podaje tylko żeby się usprawiedliwić ;p) Myślałem, że tutaj też jest ten filmik, ale byłem w błędzie :) |
Cytuj:
W wypadku podmiany LINK |
Cytuj:
|
Cytuj:
Troche szkoda Psiaka ;s |
no szkoda Psiaka :((( film jak najbardziej czysty
Scan taken on 31 May 2008 20:47:52 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Ikarus Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
Dużo nie stracił jak na ten lvl. Widywało się opłacalniejsze: x
|
OMG jeden z nielicznych h lvlowych ludzi którzy wrzucali tutaj filmiki. Szkoda go :confused:
|
Według mnie to koniec guardii xDDD
Btw. Gdyby hackerem byl polak to zystałby x2 jak nie x5 razy wiecej, bo psiak napewno ma zaufanych kolegow od ktorych moglby pozyczyc kase ; oo A tak, głupi br tylko chara wyczyscil xD |
Dane na ktore zostaly wyslane itemy:
Cytuj:
Cytuj:
|
Na moje to ściema ;p duzo po portugalsku nie gadał i w ogole mogl chociaz raz go zabić skoro nie mial blessów
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja już sprzedaje konto jak kurwa go hackneli i to możliwe że przez TibiaCam to mnie mogą też ... myślałem że on jest wzorem anty nabierania się na takie cuś
|
Dragor Vragor
Wysłał to do:
Dragor Vragor Venore |
Cytuj:
dla ludzi którzy mają lepsze kompy - zainstalować np microsoft virtual pc zainstalować na nim windowsa xp i tylko na nim oglądać filmy, nawet gdy będą wirusy to nie przedostaną się do naszego normalnego systemu :) dla tych co nie rozumieją to poprostu drugi system w kompie uruchamiany jako dodatkowa aplikacja nie mająca dostępu do naszego normalnego systemu, możesz sobie testować wirusy i inne badziewia i nie martwić się o swój normalny system |
Najlepiej niech sam się wypowie jak został haknięty.
|
Szkoda że został shakowany ;(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:43. |