![]() |
Zarabianie kasy knightem.
Witam.
Mam pytanie. Gdzie najlepiej i najszybciej zarabiać kasę EK. Lvl 54 Skille 70/68 Potrzebuje kasę na EQ lepsze. |
Polecam mintwallin i kopalnie dwarfów. Postman bardzo mile widziany ;)
|
Mintwalin - ~7k/h(jesli masz zrobionego postmana)
|
Mam postmana.
A czy na mintwalin mam latać z obsidianem? Ile mniej więcej parceli brać i potionków? Bo na mintwalin nie chodziłem więc nei wiem. I zbierać mace itp.? Bo byłem na OFie to się najgorsze śmieci tam zbiera naswet. |
Zbieraj wszystko oprócz chain helmetów i axe i zawsze noś obsidian knife.
Co do potów- jeśli poruszasz się ostrożnie, to schodzi bardzo mało potów (najlepiej wziąć mana potiony i leczyć się exurą lub exaną mort). Od czasu do czasu tam siedzę i schodzi mi średnio ~4 shp i tyle samo mp na ~10k loota. |
A co proponujecie do expienia.
Chodzi o exp i kasę najlepszą. Of czy mint? A może dragi? |
zdecydowanie OF !!!
|
Mintwallin, OF i EF (addonowe itemki czesto wypadaja (tzn zalezy jaki dzien))
ale najlepiej idz na OF ale pierw poskiluj troche (przynjamniej 75) |
Dark Katedra . -1 lub -2 jak wolisz . Jeśli się boisz to na -1 jeśli jesteś odważny -2 .
|
malpy... tam jest najlepsza kasa
|
Ok, powiedcie mi gdzie zarabiac 200~ knightem
Taki ms/ed/pall bije sobie demony gora/dol i ma dziennie 200-600+k profitu. Wstydze sie isc na malpy i zbierac tam 5kgp/h Knight jest ułomny jesli chodzi o "szybsze" zarabiane kasy. H-lvl knikgh zarabia najwolniej , a traci najwiecej Ms/ed na tym samym poziomie , na takim samym waste wbija na kursie ~1h SD 500k expa , gdzie ja przy exori gran max 350 |
Cytuj:
bij dragi, DLe, albo znajdz siohera i idz na demce, moze Ci sie poszczesci i bd profit ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |