![]() |
W jakim mieście mieszkasz?
I opisz dlaczego.
Prosze nie dawac miast realnych z zycia tylko z tibi! Ja mieszkam w Kazodroon Bo tam będzie super po upie i będa wagony xD down x1-Prosze o edycje postu! |
W Opolu. Bo tak.
|
Ab- bo na uboczu, mało ludzi, i ta jakaś atmosfera...Nie cierpię wielkiego Thais, zanoobionego i zanewbionego miasta Carlin, a w Venore nie podoba mi się że leży na jakiś bagnach i to jeszcze 1 poziom nad ziemią. Btw... do ab nie za wiele nowych osób wie jak się dostać :D
|
Venore ma ten klimaaaaaaaat
|
Veno, bo tam są najlepsze expowiska jak dla mnie.
|
Zaznaczyłam Venore, jednak kiedy mam pacc, to przesiaduję w Port Hope (małpy ).
|
Kazordoon, bo na serwerze ownujemy je
|
Ja także mieszkam w mieście krasnali ponieważ jest fajne :<
|
Edron, bo do wielu miejsc można dopłynąc statkiem bądź dolecieć dywanem. No i do tego mam blisko do expowisk (hero, cyclopolis, d-lair, orki).
|
Thais bo jest gdzie expić np. roty, MS, orci i trochę becho
|
Thais
bo sie juz do niego przywyczajiłem od poczatku tam mieszkam i na facc tak zostanie pewnie :P co prawda od czlonka noobow newbie:/ zlodzeji itd... roche zrycie no ale coz |
Nie zaznaczyłem nic, bo się ciągle przenosze między 2 miastami
FACC : CARLIN/THAIS // bo tak PACC : Ankh // bo najlepiej |
zaznaczylem ankh bo tam najczesciej jestem , keidys z reszta tez bylkem zameldowany jak na tombach expilem...
teraz svar - barby itd. wiec w razie deada odrazu mnie w svar wywala ;p |
|
Jak gralem w tibie to mieszkalem zawsze tam gdize mialem akurat najblizej do expa/treningu/miejscowy na lootbagi.
Czasami carlin (ghostland), kazo (kopalnie), ab'dendriel (lootbagi w zameczku), ankh (tam domek mialem przez jakis czas). Czesto zmeinialem miasto ;p Cytuj:
|
Na FACC : Carlin. Bo blisko na Ghostland i na dwarfy. ( Przynajmniej jak dla mnie )
Na PACC : Ankrahmun. ( Ponieważ lubię takie miasta ) Pozdro ! |
Cytuj:
|
svargrond
bo najblizej do mojego ulubionego expowiska oczywiscie expie na ghazbaranach |
Carlin, bo bylo to moje pierwsze miasto, nooby mi nie przeszkadzaja bo w kazdym miescie sa, ogolinie fajnie, a i łatwo zabijać boterow przez lurowanie slimow.
|
Thais, bo jest to moje pierwsze miasto, kiedyś mieszkałem w Kazz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |