![]() |
Z Maina na Roku??
Mam pytanie czt można wrócić z Maina na Roku? Czy jest to możmiwie bo słyszłem ,że tak?
Za odpowiedz z góry thx:) |
Jest to nie możliwe, chyba że będziesz sie zabijać do 5lvli i automatycznie będziesz na rooku z 1lvlem.
|
A teraz napisz to jeszcze raz, tak, żebyśmy to normalnie zrozumieli.
Wrócić z maina na roku?? Owned xD asuahsuahsua |
No co jest nie kapujecie ? Jak studiuje na roku np Tibiologie to sie pyta czy moze wrocic z maina czyli z akademika nooo
|
Autor tu tylko nabija posty
Rdm Użytkownik forum Data dołączenia: 01 06 2008 @topic nie da się chyba że się "zrookujesz" czyli będziesz się zabijał aż do 5 lvla i wtedy pojawisz się na rooku z 1 lvlem B) |
Da się wrócić tylko na jeden sposób rokując się.
|
Na roku to możesz zostać... np w 1 klasie.
Jakby co to na Rooku. A najlepiej to na Rookgaardzie. |
Cytuj:
znaki |
nom kiedys mozna bylo ;)) w miejscu najblizszym rookowi na mainie , czyli kolo thais gdzie .. na jednym SQM na wodzie musiales postawic ok. 20 parceli aby mozna bylo stanac ... do rooka bylo jakies 500 SQM .. ekipa z Refugii kiedys probowala sie tam dostac jednak sie nie udawalo ;]
|
Cytuj:
|
No wiec tak... tibie można przyrównać do real świata
pewnie chodzisz do szkoły :D wiec na tym Ci wytłumacze Każdy level to każde zdanie do następnej klasy... kiedy wbijesz 8 level przechodzisz na maina "czyt: Gimnazjum" jak sie uczyć nie będziesz (czyt: będziesz dead'al ciągle) to nie zdajesz i wracasz do poprzedniej klasy jeśli w tej klasie sie nie wykazałaś (czyt: żadnej oceny nie zdobyłeś [czyt: exp]) I jak staniesz sie nieukiem i zlecisz do 6 to sie nauczyciele tak wkur*** że wje**ą Cię do 1 klasy Podstawówki, jeśli znowu będziesz dead'al :D mam nadzieje że ci wytłumaczyłem :D |
@up
Chciałeś być fajny, ale ci nie wyszło... Z maina na "roku" można tylko się dostać rookując się @down Tak... Ale to był rachunek za telefon... Jednak masz racje, tylko ja to napisałem żeby nie było offtopa... |
Cytuj:
Close this fuckin topic |
Cytuj:
Jedyny sposób to ginąć aż osiągniesz 5 lvl. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |