![]() |
Czerwiec, miesiąc pełen kwiatów.
Czy podczas swoich przygód nie zdarzało Ci się natknąć na ziarenka? (seed). Nadszedł czas, kiedy mogą stać się przydatne! Tego miesiąca, driada Rosemarie czeka na Ciebie w chatce na południu Port Hope. Jak większość driad, poświęciła swoje życie ochronie roślin. Z tego powodu, zawsze wyczekuje na jakieś nowe nasiona, bądź niezbadane gatunki ziół, czy kwiatów. Ma ona dla Was specjalną ofertę. Jeśli podarujecie jej swe nasionka znalezione podczas polowań, otrzymacie w zamian doniczkę wraz z sadzonką. Jeżeli zadbasz o swoją roślinkę, podlewając ją od czasu do czasu przy pomocy konewki, dostępnej w wielu ogrodowych sklepach, po pewnym czasie wyrośnie z niej cudowny kwiat.
Jednakże, Rosemarie nie jest jedyną driadą, która zawita do tibijskiego świata tego miesiąca. Niestety nie wszystkie z nich są tak pomocne i przyjazne jak ona. Niektóre są bardzo agresywne, podczas pełnienia misji ochrony życia roślin. Miej się więc na baczności, gdy będziesz znajdował się w ich pobliżu :) Przy okazji chciałbym poruszyć sprawę strony bash.tibia.pl. Zgłaszane tam cytaty muszą zostać sprawdzone i zaakceptowane przez odpowiednią osobę. Prosimy nie nadsyłać kilku-kilkunastu tych samych, ze względu na to że "dałem i się nie wyświetlił, to nie działa". |
super urozmaicenie ;]
|
No fajnie, ale o co chodzi z tymi agresywnymi driadami?:)
|
Driady? kumpel sie natknął :) Tylko za te kicki i lagi to ndst sie należy...
|
Cytuj:
@edit; faktycznie, potworki tutaj film (tibiacamTV) Tak przy okazji, mam nadzieje, że nikt nie będzie mieć do mnie żali, że nius dopiero o tej godzinie. Ja napisałem (jak widać), już przed 14stą. |
Agresywne driady pewnie kolejne ataki na miasta=kolejne kicki:(
Ale pomysł z kwiatami jak najbardziej udany, coś dla florystów xD. Ryba spokojnie, ważne że jest;) |
tu trzeba zebrać 5 seeds'ów i isć do tej dryad na południu port hope, a ona wzamian daje Ci doniczke, którą trzeba co jakiś czas podlewać...następnie z tego ma wyrosnąć kwiatek...cała filozofia
|
i wszystko byłoby fajne gdyby szlag nie trafiał człowieka od kicków...
|
Ale z hodowania kwiatkow beda jakies zyski, czy tylko tak dla "szpanu"?
|
a ja sie zastanawialem o co chodzilo z napisem 'dryads are comming back..' (czy jakos tak ;p) gdy sie dzisiaj do gry zalogowalem xd
|
to sie nazywa szybkie tlumaczenie?czemu tak wolno?X(
Wiem ze tu nie chodzi o "sekunde"szybciej od tibia.###.pl;) Ale parę godzin robi różnice:( |
Cytuj:
|
No fajnie tego jeszcze nie było będą nam rosnąc kwiatki wprost idealne dla domków z ogródkami ;p
A co do kicków to po co sie logowaliście nie możesz wytrzymać aż skoczyli robotę przecież widać było że na większości serwerach było niespełna po 120 osób ja po prostu się nie logowałem :D |
Ciekawe :)
|
Ciekawe z jakich potworów bedą spadały te nasionka ??
|
xD!
@Radzio95
Wiki się kłania... Wypada z: Dryad, Dworc Venomsniper, Carniphila, Marid, Efreet, Terror Bird, Spit Nettle, Tiquandas Revenge. Ło, jakie to fajowe xD! http://img155.imageshack.us/img155/7534/fgfjs0.png |
no i po co komu te driady? nic praktycznie z nich nie leci
|
Hmmm pomysł super. Tibia jest coraz bardziej nowatorska.... Bo widzicie to tibia przeciera szlaki gier MMO!!!! To pewnie niedługo wejdzie opcja pracy\wstąpienia do wojska albo robienia mebli:p
|
Z jednej strony fajnie, bo może wpłynie to jakoś na PG-erów..
Ale z drugiej strony... Co za idiota robi z Tibii Simsy ? Wnosek: Mam mieszane uczucia... |
Ten pomysł z driadami to coś w rodzaju "miesiąca psikusów" co z tego dalej wyniknie oprócz kicków zobaczymy :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34. |