![]() |
Danubia. Czy warto?
Witam.
Mam pytanie do graczy ktorzy graja na Danubi, odnosnie panujacej atmosfery na tym serverze i nie tylko. Pytania: # CZy jest duze PA? # Czy obecnie na serverze panuje jakas wojna? # Kto rzadzi obecnie na serverze? ( Pl/Br/Swe/esp) # Czy jest duzo random Pk ? # Ile razy został wykonany PoI? # Czy jest duzo "quest service" ? Rowniez niech kazdy opowie o swojej grze na tym serverze jak mu sie gra. To chyba wszystko o co chcialem Was zapytac jesli cos sobie przypomne to napewno dopisze. Prosilbym o szybka odpowiedz. _____________________________________ Fartuch |
Odpowiedzi:
-PA nie jest,aż tak duże -Na Servie panuje wojna (Bad Boys vs Everlasting) -Na Servie ządzą polacy -Nie wiem dokładnie ale coś koło 5x chyba -Tak,jest dużo quest service See You on Danubia Lands B) |
Według mnie Lepiej poszukać innego serwera chyba że nie jesteś graczem konfliktowym i do high lvli odnosisz sie z szacunkiem ale na danubi nawet to może Cię nie uchronić przed dedem;p
|
Grałem Na Danubi Większości czasu spędzonego w tibii Wiem Jak Tam Jest Warto Zagrać A Jeżeli Powiem Tak "nie ma sie jaj"to lepiej tam nie grac
Nie Gram Tam Z Powodu że Moji Rl fiends grają na guardi z czego pamiętam na serwie są dwie gildie Bad Boys I Nazgul Mają Odwieczne Wojny od Początków serwa Po Której Jesteś To Masz Lepiej Po Stronie Ludzi Którzy Wolą tą Gildie Albo zostań Neutralny :p |
radze nie klikac na powyższa fotke ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17. |