![]() |
Kamyki, czy EQ?
Mam paladyna 8 lv i zastanawiam się w co zainwestować 5k~~ - opłacałoby się kupić small stone do treningu, czy lepiej coś do ekwipunku (np. mammoth fur cape, czy dragon shield)?
Moje aktualne eq to: -steel helmet -scale armor -plate legs -dwarven shield |
Kup sobie Plate Armor a reszte w Kamyczki ;)
|
@up
Byłeś szybszy ;\ Kup P arma i kamyki albo tylko kamyki Po co ci na 8 lv lepsze eq |
OK, dzięki.
|
Wielkie umysły myślą podobnie ;)
|
Na tym lvl kup sobie Plate Armora i Guardian Shielda. Mógłbyś jeszcze podać jakie masz skille, bo jeżeli 35-40, to nie ma sensu kupować kamieni, równie dobrze możesz skillować spearmi.
|
Cytuj:
|
Ja bym kupil dragon shield i plate armor a reszte na kamyki jak bym byl palem ale ty jestes druidem to po co ci kamyki?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
kupuj kamulce i skilluj. dobij 60/40 ~~ i expisz spearami.
|
Ciekawe jakim cudem masz 13 shielda, chyba na rooku bez shielda popinałeś.
;s? |
Wiesz co, rozdaj to 5k w depo noobom, wyrzuć eq i najlepiej nie graj w Tibię.
Boże, ile jeszcze takich drunych tematów założycie? Przecież Ty sam dobrze chyba wiesz czy potrzba Ci coś dokupić do EQ czy kupić small stones do treningu ... Jak wykonasz Anni~ to będziesz się pytał znajomych czy masz wziąść Axe jak np. będziesz "walczył" swordem?:cup: |
[quote=Dinebel;2092449]Wiesz co, rozdaj to 5k w depo noobom, wyrzuć eq i najlepiej nie graj w Tibię.
Boże, ile jeszcze takich drunych tematów założycie? Przecież Ty sam dobrze chyba wiesz czy potrzba Ci coś dokupić do EQ czy kupić small stones do treningu ... Jak wykonasz Anni~ to będziesz się pytał znajomych czy masz wziąść Axe jak np. będziesz "walczył" swordem?:cup:[/QUOT Tyle założą durnych tematów ile będzie durnych odpowiedzi... Więc może się zamknij......????<ironia> |
@up
Ja bym to paradoksem nazwał |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tematu to nie kupuj plate arma (narazie) zainwestuj w kamyki i skilluj. a na 15 lvl'u kup sobie plate arma bo do tego lvla scale wystarczy i jest lzejszy |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Na skillu 10~ kompletnie nie opłaca ci się kupować kamieni, ze spearów i tak nic nie będziesz bił, a są10 razy tańsze. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:45. |