![]() |
Dragon Hell (By Xeremon)
Witam wszystkich. Jak zapewne wielu doświadczonych graczy wie, dobrych expowisk jest tak mało, że ledwo można policzyć je na palcach u jednej ręki. Jeśli takowe się znajdą, to zazwyczaj są zajęte. Zwłaszcza na światach non-pvp jest to zauważalne. Stojąc przed depo i odliczając czas do zdjęcia kaftanu z gipsu, wpadłem na pomysł zaprojektowania expowiska, wielkością przypominającego Kazordoon mines. Główną rolę odgrywałyby tam smoki. O to moja skromna praca, z małą ilością detali mapy. Wiem, że zaraz zmieszacie mnie z błotem, ale osoby narzekające na nudę w grze właściwej, powinny popatrzeć na to z dobrej strony;) Do tego typu projektu nie potrzeba cholera wie czego, więc posłużyłem się Paintem. (Polecam przeglądać to na nim właśnie, z 2x zoomem)
http://img107.imageshack.us/img107/4...dragonzxd5.png Co wy na to? Edit: Cholerny imageshack przekonwertował na png... Odbiło się to na jakości :/ |
Jak dla mnie expowisko całkiem nice może troszke zadóżo tego wszystkiego dales w jednej dziurze ale calkiem wpozo expowisko dla knighta .
jak by co to nie jest żaden keyloger w *.png JAK BY COS TO PODAJE LINKA |
a nieco bardziej doświadczeni wiedzą ze wystarczy ruszyć dupe, oderwać sie od cholernych dragów i poszukać
|
LOL, wiesz co może zrobić 6 DLi na raz? To nie ots, że z SD expisz...
|
Wiem bardzo dobrze. A czy ty wiesz, jak 200MS kosi frosty z UE? Z dlami ciężej by było jednak...
|
jak dla mnie to trochę przy dużo na jednym poziomie tego pierwszego dnia wszystkie 150+ lv by tam zajęły i nikt by nie wszedł ;/
|
Dragon_Hell-1,-2.txt
plz fajnee, tyle ze te spawny DLi to mocna przesada |
Ciekawe, ciekawe, ale wg. mnie powinno powstać 5,6 poziomów z mnogością korytarz jak np. Folda -1, gdzie wstawiłoby na każdym kolejnym coraz trudniejsze dragi (hatchilingi też w końcu) i na każdym poziomie mogłoby expić kilka osób/ekip. A nie jak na ostatnik obrazku u Ciebie. Jedna ekipa ownuje teren i co?
|
beznadzieja, byłoby kolejne expowisko z 400k/h albo 200k/h na bocie
chyba ze totalne dopakowanie dragow tak, ze w pare osob na nich siedziec bo wtedy jest sens |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak dla mnie to na -5 za dużo dragów jest w jednym miejscu (nie dałoby rady za bardzo ich lurować), na -6 dle powinny być troche w większych odległościach od siebie porozstawiane no a -8 to już hardcore totalny ;) Ale jak dla mnie to zajebiste było by wprowadzenie takiego terenu do Tibii.
Próbowałeś napisać o tym pomyśle na forum tibia.com w dziale z propozycjami? Myśle, że miało by to wielu zwolenników ;) |
ZA oteesowo to wygląda. Przy szybkim respie msy za dużo expa by naraz wbijali. Chyba że zrobić mniej tych dragów i dajmy na to że na serwach dzielili by się piętrami. Ale i tak nierealne ;p ale fajny pomysł.
|
Do dupy. Nie robmy z tibii otsa !!!
|
Ale luring by tam byl ;)
|
Moim zdaniem zadużo tego troszkę.
|
Cytuj:
Chyba ze dla drutow z exevo gran mas frigo |
Cytuj:
|
Tego jest tam tyle nasrane ze nie wiem...
Tam to by 200ek mogl pasc -.- wiesz 10dl-i na klate + 5dragow albo expi se taki 100rp i mu wyskakuje 20dragow i 5dl-i bo ktos lurnol :D |
Taa, teraz to 2,5kk/h dla postaci magicznych.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |