Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Czerwcowy Event ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177297)

Mystlich 02-06-2008 21:16

Czerwcowy Event !

Cytuj:

Have you stumbled across seeds during your Tibia adventures lately? Now the time has come where they might come in handy. This month, the dryad Rosemarie is residing in a little hut, south of Port Hope. Like most dryads, she has dedicated her life to the protection of plants. For this reason, she is always looking for rare seeds. In addition, she is very keen about sharing the beauty of plants with others. Therefore, she has a special offer for you. If you give her some of the seeds that you have found during your hunts, she will give you a flowerpot containing a seedling. Use a watering can, available in Tibia's most popular garden centre, to water it regularly. Take good care of your plant and it will grow into a beautiful flower after some time.

However, Rosemarie is not the only dryad that is visiting Tibia this month. Unfortunately, not all of her dryad sisters are as friendly and peaceful as Rosemarie. Some of them are rather aggressive on their mission to protect the life of all plants. So better beware if you run across one of those wild dryads these days.

Czy spotykaliście na swej drodze szereg nasion? Teraz jest czas aby je zagospodarować! W tym miesiącu, driada Rosmarine mieszka w małej chatce na południe od Port Hope. Jak większość driad, Rosmarine poświęciła swoje zycie roślinom. Dlatego zawsze szuka rzadkich nasion. Jest bardzo ostra w kwiesti dzielenia się z innymi rzadkimi roślinami. Przez co ma dla was specjalną propozycję. Jezeli dacie jej pewną ilość nasion znalezionych na polowaniach, ona da wam doniczkę zawierającą sadzonkę. Podlewajcie ją konewką (dostępną w popularnym centrum ogrodu) i troszcie się o nią, a wreszcie wyrośnie wam piękny kwiat!

Rosemarine nie jest jedyną driadą odwiedzającą Tibię. Niestety, nie wszystkie miłośniczki kawiatów są uprzejme i sympatyczne jak Rosemarine. Kilka z nich jest bardziej agresywna na punkcie bronienia zycia roślin. Lepiej bądzcie ostrozni przebiegając niedaleko innych driad!!!

Dryads have returned to protect the jungle of Tiquanda. - komunikat mówiący o ataku Driad.

Informacje zaczerpnięte z Tibia.net.pl
Tibia.org.pl posiada już tą wieść ;]
Pozdrawiam i powodzenia w wchodzeniu do gry........:p

Lynx 02-06-2008 21:19

jak dla mnie to strata czasu.. mogl cipsoft cos konkretniejszego zrobic a nie kwiatki do chodowania :|

Gelt 02-06-2008 21:22

Pixelowe kffiatki, jupi.!: P

U nas gotowe czeka od 13.58 ;<

Sebekol 04-06-2008 12:29

Za ile wyrosnie mi kwiatek? Jak mam go podlewac jak proboje to pisz "Your plant doesn't need water"

Slythia 04-06-2008 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mystlich (Post 2092320)
Tibia.org.pl posiada już tą wieść ;]

Tibia.pl takze. Na przyklad tutaj:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=177238

Mati1235 04-06-2008 16:35

Dryada w Carlin?

Na wschód od Carlin, w obozie amazonek(chciałem iść expić) spotkała mnie draida!
16:24 You see a dryad.
16:24 You lose 37 hitpoints due to an attack by a dryad.
16:24 You lose 39 hitpoints due to an attack by a dryad.
16:25 You lose 12 hitpoints due to an attack by a dryad.
Dlaczego koło Carlin, jak jest napisane ze w Tiqlandii?

Ethesen 04-06-2008 18:51

Widziałem nie dawno taki komunikat:
Dryads have returned to protect the North Forest of Edron.
(możliwe, że coś przekręciłem)

W jakich jeszcze miejscach można spotkać driady?

Nicsienieda06 27-06-2008 13:50

Uwaga! Sa obok Carlin!

Czesc ludzie. No wiec sluchajcie. Dryady sa BARDZO niebezpieczne. Dwa razy od nich padlem. Narazie spotkalem sie z dwoma napisami mowiacymi o tym ze dryady atakuja. Dryads has returned 2 the noththern woods- czy cos takiego! Uwaga, non-paccowicze! Dryady sa obok Carlin. Radzilbym wtedy albo siedziec w depo (czasem doswiadczeni gracze "biora" Dryady do miasta i jest masakra) a jezeli chcecie dojsc do Carlin radzilbym odwiedzic to miasto pozniej. A czemu? Dryady maja byc niby w lesie. Lecz BARDZO czesto wchodza na sciezke miedzy AB- Carlin. Niedawno dwie mnie zaatakowaly i prawie padlem. Druga wiadomosc to ta z jungle of Tiquad czy cos takiego. Nie widzialem jeszcze tego ataku. Sa to jedyne wiadomosci o ataku Dryad o jakich slyszalem. A co do mojego poprzednika prawdopodobnie sie przewidziales a jezeli nie to nie wiem. :D

ErAgOg 27-06-2008 13:54

"Kup se musk".

Lechista 27-06-2008 15:04

Omg Archeolog... Jeśli masz 10 lvl to nic dziwnego, że padasz od driad. Nabij szybko większy i nie będziesz miał czym się przejmowac

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59.