![]() |
Czerwcowy Event !
Cytuj:
Rosemarine nie jest jedyną driadą odwiedzającą Tibię. Niestety, nie wszystkie miłośniczki kawiatów są uprzejme i sympatyczne jak Rosemarine. Kilka z nich jest bardziej agresywna na punkcie bronienia zycia roślin. Lepiej bądzcie ostrozni przebiegając niedaleko innych driad!!! Dryads have returned to protect the jungle of Tiquanda. - komunikat mówiący o ataku Driad. Informacje zaczerpnięte z Tibia.net.pl Tibia.org.pl posiada już tą wieść ;] Pozdrawiam i powodzenia w wchodzeniu do gry........:p |
jak dla mnie to strata czasu.. mogl cipsoft cos konkretniejszego zrobic a nie kwiatki do chodowania :|
|
Pixelowe kffiatki, jupi.!: P
U nas gotowe czeka od 13.58 ;< |
Za ile wyrosnie mi kwiatek? Jak mam go podlewac jak proboje to pisz "Your plant doesn't need water"
|
Cytuj:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=177238 |
Dryada w Carlin?
Na wschód od Carlin, w obozie amazonek(chciałem iść expić) spotkała mnie draida!
16:24 You see a dryad. 16:24 You lose 37 hitpoints due to an attack by a dryad. 16:24 You lose 39 hitpoints due to an attack by a dryad. 16:25 You lose 12 hitpoints due to an attack by a dryad. Dlaczego koło Carlin, jak jest napisane ze w Tiqlandii? |
Widziałem nie dawno taki komunikat:
Dryads have returned to protect the North Forest of Edron. (możliwe, że coś przekręciłem) W jakich jeszcze miejscach można spotkać driady? |
Uwaga! Sa obok Carlin!
Czesc ludzie. No wiec sluchajcie. Dryady sa BARDZO niebezpieczne. Dwa razy od nich padlem. Narazie spotkalem sie z dwoma napisami mowiacymi o tym ze dryady atakuja. Dryads has returned 2 the noththern woods- czy cos takiego! Uwaga, non-paccowicze! Dryady sa obok Carlin. Radzilbym wtedy albo siedziec w depo (czasem doswiadczeni gracze "biora" Dryady do miasta i jest masakra) a jezeli chcecie dojsc do Carlin radzilbym odwiedzic to miasto pozniej. A czemu? Dryady maja byc niby w lesie. Lecz BARDZO czesto wchodza na sciezke miedzy AB- Carlin. Niedawno dwie mnie zaatakowaly i prawie padlem. Druga wiadomosc to ta z jungle of Tiquad czy cos takiego. Nie widzialem jeszcze tego ataku. Sa to jedyne wiadomosci o ataku Dryad o jakich slyszalem. A co do mojego poprzednika prawdopodobnie sie przewidziales a jezeli nie to nie wiem. :D
|
"Kup se musk".
|
Omg Archeolog... Jeśli masz 10 lvl to nic dziwnego, że padasz od driad. Nabij szybko większy i nie będziesz miał czym się przejmowac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |