![]() |
Polski świat??
Słyszałem od kolegów, że ma powstać serwer w Polsce....
Mam pytanie do wszystkich, którzy potrafią odpowiedzieć na to pytanie: Czy to praweda??? |
Dla mnie ... fajnych masz kumpli co cie robią w wała hehe a w ogole czy CipSoft interesowal by sie taką wsią i totalnym zadupiem jak Polska
pomyśl! |
Heh
Ręki sobie uciąć nie dam ale polskiego serwera nie bedzie!!! Po prostu Polska zbyt Blisko Niemiec... :P |
Bzdura ... Tyle plotek, już było o polskim servie, ale go nie ma, może po UPDATE ... Ale na pewno nie jest to
Cytuj:
|
No, z jednej strony rownie dobrze musieliby zrobic serwery takze dla Francji, Anglii itp...
A z drugiej strony w koncu baardzo wielu graczy jest z Polski, wiec moze by to mialo jakis sens... Hmm...Polandia? Czy Nubera? :P Ps. Ale z was patrioci...Tacy jak ja! =D |
Cytuj:
|
@Topic
Fajnych masz kumpli. Radzę się z takimi parapetami nie kolegować, bo jeszcze się głupotą zarazisz... |
Myślę, że postawienie serwera w Polsce miałoby jednak jakiś sens, przede wszystkim z innych serwerów zniknęła by duża grupa noobów, złodzieji i innej maści łapserdaków. A powiem wprost, że pośród nich najwięcej właśnie Polaków.
|
=]
Najwyżej Tepsa otworzy Open[!!!]Server
;( Lagi?Jak w polsce tak w polsce! |
Jasne, i polacy dostaja SoVa. Bylo walkowane.
|
Cytuj:
@Topic: jest serwer Br (a to przecierz blisko Ameryki...;P) i niby jest problem z providerem...a co by bylo w Polsce ? o0 Provider: TP S.A. Sorry, but you need to pay 1 PLN ,- (1.22 + VAT) becouse you're new player on this server. Please contact with us by: -Telepunkt - Poland -Free Hot-Line - 0-700-123-321 (wiadomo - obcokrajowiec nie zna 0-700). Rotfl |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |