![]() |
17 Druid,PACC.
Witam.
Mam 17 druida,12 mlvl i PACC,i mam pytanie,gdzie moge najszybciej expic? (Nie moge miec waste,ostatnio kupilem za 20k full citizena) zostalo mi 5k w kasie i z tego moge wydac tylko 3k na mp i hp. Więc tak : Prosze nie piszcie : ,,Sam najlepiej wiesz" albo ,,Spróboj na demonach" Probowałem : Larvy(zajete i malo oplacalne,wolny exp) Scaraby(szybki exp,straszny waste) Nomady i scorpy (sredni exp,slaby resp) Rotwormy (Sredni exp,czesto zajete) Mino piramid (na full respie wpada 40% - czyt świetny exp,BARDZO często zajetą,high lvle robia lootbagi i wypedzaja z respa:confused:) Na czym jeszcze moge sprobowac expic? Prosze o rady dla niedoswiadczonego druida :) Pozdrawiam Viallix |
Dobra rada: nie kupuj PACC na niskim levelu i jeśli nie jesteś na to "przygotowany"...
|
spróbuj peninsula tomb(tan na południe na takim półwyspie)
tam na -1 możesz latać i lootbagi robić z brass i viking helmetów Możesz też czasem na -2 zejść |
@up
A jakie potwory tam wystepuja? Ile musze wziasc bp mf ? |
narazie musi ci wystarczyc taki exp jak roty, larvy moze tar tomb -1? jesli zrobisz lootbaga z brass, viking helmetow to niezle zarobisz
@edit na tar tombie -1 sa : Ghoule, skeleton, chyba jeden Crypt ale masz nawet duzo miejsca do uciekania i beho |
Na tym peninsula na -1 są ghoule, skelety, kilka larw i z 2 scaraby, dobry exp jak na niski lvl
|
Ja bym ci radzil Slimy. Malo obrony dożo expa i bedziesz je walił z daleka(jak z ruzgi bijesz) a one cie nie bedą trafiały.
|
@up
daj mi miejsce gdzie mozna je wybijac masowo... @topic jezeli larvy ze scarabami Ci sie nie podobaja to moze roty Cie zainteresuja? |
Na foldzie jest dużo.
|
taa.. dyużo.. 5 max w duzym odstepie..
http://tibia.wikia.com/wiki/Nomad_Cave zobacz tu, ale ich jest BARDZO DUŻO! na 30 lv palkiem jak robilem Arito's Task to otaczalo mnie tego w ch**. torszke niebezpiecznie, ale exp powinien byc dobry. ps. duzo jak duzo, zalezy w co sie wpakujesz;p |
Ale jestes noobem.... sorry, newbie... Na Larvach i na 17 lvl masz za maly exp ? Lvl zamiast 10 minut wbija sie 11 ? No niestety... Bij larvy do 30 lvla albo idz expic na POI.....
|
Nie znam się na paccu ale dobre expowisko to larvy, trole na edron to powinno narazie wystarczyć
|
tar -1
pensulila -1 roty (darashia, lb) larvy mino piramid |
Cytuj:
|
@up : zeby grac na pvp trzeba miec 2 z 3 rzeczy :
-siano -znajomych -czas Jesli kolega nie ma zadnej badz tylko 1 to niech tworzy chara na non-pvp... |
A może spróbuj na amazon camp kolo venore . Tam masz dużo noobów to bedziesz im expa wybijal z exori flam / mort + rozga. :) Ja tak jechałem nawet na 22 ed, a jeśli pvp to będziesz wyganial złamasów.
|
Cytuj:
heh NooBek jestes straciles kase na pacca na nieodpowiednim lvlu i co ze masz tego pacc jak nie umisz expic ;/ i nie wiesz gdzie heh;/ moze na facc w kopalni dwarfow spruboj ?;(:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56. |