![]() |
Paladynek-Nogawice
Cześć Wszystkim!
Odrazu przejdę do pytania. Czy paladyn może nosić takie nogawice jak: -Magma legs -Lighting legs -Glacier Kilt Pisze,że są one od 40 lvl dla magów , druidów i dodają lub odejmują jakieś tam poszczególne zdolności. Ale głownie mi chodzi o to,że mają one ok19,18 oz. Co dla mnie bardzo dużo znaczy ;p Prosze o szybka i konkretną odpowiedź.Jak narazie nosze Knight Legs . Jeszcze jedno gram na Guardi i jeżeli ktoś na oko wie ile poszczególna para nogawic może kosztować,to był bym wdzieczny ;) Serdecznie Pozdrawiam;) |
Jezeli pisze, ze sa dla druidow i magow to paladyni nie moga ich nosic - proste ;)
Kup sobie blue legsy. |
Nie może...
|
Mogą je nosić tylko magiczne postacie, więc palek odpada. No, a ja mam na guardii akurat na sell lighting set, ale teraz to Cię już pewnie nie interesuje :P Polecam blue legsy, też miałem na sell, ale akurat ostatnio padłem i straciłem swoje ;x Nie za bardzo orientuję się w cenie, ale chyba kosztują 10k+
|
Ale może być też tak, że jak palek je będzie nosił to nie będą miały tych właściwości tylko samą obronę
|
Nie może ich nosić. Jeżeli chcesz nosić lekkie i dobre legi to kup sobie [ITEM]Blue Legs[/ITEM] ;)
|
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Czyli jak mają 8 obrony,to nie będą mnie tak samo broniły pod wzgledem obrony jak k legi? Bo mi tylko chodzi czy będą mnie tak samo broniły:P Bo nie chodzi mi o te specjalne dodatki;) No,ale jeżeli tak to po ile na oko są B legi:P..<Guardi Only> Pozdrawiam |
Cytuj:
|
kretynie nie mozesz ich zalozyc, jak bedziez chcial je zalozyc w miejsce spodni to bedzie napis ze sa tylko dla mogow i druidow rozumiesz ciezko kapujący czlowieku ?
|
[ITEM]Blue Legs[/ITEM] kosztują 15k - 70k gp.
|
@Pare x UP
Jakie z was niekulturalne ciołki Przecież się tylko zapytał. OMG a chyba od tego jest forum a nie od wyzywania -.- |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |