Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Paladynek-Nogawice (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=177402)

X-Anylon 03-06-2008 20:45

Paladynek-Nogawice

Cześć Wszystkim!
Odrazu przejdę do pytania.
Czy paladyn może nosić takie nogawice jak:
-Magma legs
-Lighting legs
-Glacier Kilt

Pisze,że są one od 40 lvl dla magów , druidów i dodają lub odejmują jakieś tam poszczególne zdolności.
Ale głownie mi chodzi o to,że mają one ok19,18 oz. Co dla mnie bardzo dużo znaczy ;p

Prosze o szybka i konkretną odpowiedź.Jak narazie nosze Knight Legs . Jeszcze jedno gram na Guardi i jeżeli ktoś na oko wie ile poszczególna para nogawic może kosztować,to był bym wdzieczny ;)

Serdecznie Pozdrawiam;)

Mattheweczek 03-06-2008 20:47

Jezeli pisze, ze sa dla druidow i magow to paladyni nie moga ich nosic - proste ;)
Kup sobie blue legsy.

Alanus Lutinum 03-06-2008 20:47

Nie może...

ErAgOg 03-06-2008 20:48

Mogą je nosić tylko magiczne postacie, więc palek odpada. No, a ja mam na guardii akurat na sell lighting set, ale teraz to Cię już pewnie nie interesuje :P Polecam blue legsy, też miałem na sell, ale akurat ostatnio padłem i straciłem swoje ;x Nie za bardzo orientuję się w cenie, ale chyba kosztują 10k+

Richard56 03-06-2008 20:55

Ale może być też tak, że jak palek je będzie nosił to nie będą miały tych właściwości tylko samą obronę

Frytasek 03-06-2008 21:01

Nie może ich nosić. Jeżeli chcesz nosić lekkie i dobre legi to kup sobie [ITEM]Blue Legs[/ITEM] ;)

X-Anylon 03-06-2008 21:59

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Czyli jak mają 8 obrony,to nie będą mnie tak samo broniły pod wzgledem obrony jak k legi?

Bo mi tylko chodzi czy będą mnie tak samo broniły:P

Bo nie chodzi mi o te specjalne dodatki;)

No,ale jeżeli tak to po ile na oko są B legi:P..<Guardi Only>

Pozdrawiam

RailChris 04-06-2008 14:58

Cytuj:

Czyli jak mają 8 obrony,to nie będą mnie tak samo broniły pod wzgledem obrony jak k legi?
Nie??? Nie!!!! Jeżeli pisze, że są dla druidów i sorcererów to nie są dla palków i ich nie włożysz pff

Drezynka 04-06-2008 15:07

kretynie nie mozesz ich zalozyc, jak bedziez chcial je zalozyc w miejsce spodni to bedzie napis ze sa tylko dla mogow i druidow rozumiesz ciezko kapujący czlowieku ?

Frytasek 04-06-2008 15:40

[ITEM]Blue Legs[/ITEM] kosztują 15k - 70k gp.

Scofild 04-06-2008 17:30

@Pare x UP

Jakie z was niekulturalne ciołki

Przecież się tylko zapytał. OMG a chyba od tego jest forum a nie od wyzywania -.-

X-Anylon 04-06-2008 18:23

Cytuj:

kretynie nie mozesz ich zalozyc, jak bedziez chcial je zalozyc w miejsce spodni to bedzie napis ze sa tylko dla mogow i druidow rozumiesz ciezko kapujący czlowieku ?
Od kretynów to możesz do mamy iść..Nigdy ich w łapie nie miałem,więc niewiedziałem o tym .. Nie musisz odrazu wyskakiwać z taki tekstami -.-. Myślałem,że każda profka może je włożyć,lecz nie bedzie mógł korzystać z tych opcji dla Drutów i Magów..

Cytuj:

Nie??? Nie!!!! Jeżeli pisze, że są dla druidów i sorcererów to nie są dla palków i ich nie włożysz pff
Dziękować..

Cytuj:

Blue Legs kosztują 15k - 70k gp.
Dzięki ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29.