![]() |
Od czego......
Mam pytanie: Jestem Knightem i dosyć często używam czaru Exura, aby nabic 6 magiczny. Nie wiem od czego to zalezy ale ten czar potrafi mi dać 15 hp a potrafi dać i 40hp. Od czego zależy ile hp dostane uzywając czaru exura??? Może od lvl??
|
Zalezy to od levelu i magic levelu (ale u knighta malo zalezy), ale tez w duzej mierze od szczęścia, mozesz sie uleczyc za minimum albo maximum, albo nawet kilka razy najmniej podrząd(pech :P).
|
Wedlug mnie to sie dzieje losowo ale dokladnie nie wiem ..
|
Widziałem też taki motyw że stałem z kumplami w dp i przyszedl polak teraz lvl 100 knight i mial czerwony pasek zycia i kolega wzial uh (tez jest knightem) i ulecyzl go i dalo to mu jakies 100hp a wzial on exure i dalo mu duzo wiecej. Dziwne..........
|
Cytuj:
Exurą sorkiem na 50 levelu i 50 magicznym leczysz dopiero ponad 100 więc za bardzo niema szans |
Leczenie exura jest losowe, tak jak Twoje hity. Wejdz w przeliczniki i zobacz, jak mozesz maksymalnie sie uleczyc, a jak minimalnie.
|
Zależy od szczęścia...
Exura lepsza od UH 8o?? On powiedział ile mu dodało czy tak po kolorze paska poznałeś?? :P :mag: |
ej np. knight na 10lvl leczy sie exura w przedizale 10-25 hp a knight na 100lvl bedize sie leczyl np. w przedizale 50-100hp czy dalej 10-xxx hp??
|
Wszystko masz na kalkulatorach, ale powiem tutaj: Tak, bedzie sobie leczyl wiecej. nie wiem czy akurat 50-100 (raczej nie) ale na pewno wiecej
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25. |