![]() |
ja Tobie na Celesta, ty mi na Candia
Witam, jak jest napisane w temacie, chciałbym zaoferować wam world trade celesta-candia :)
Na Celeście, na trade mam 100k które dam tobie, Ty oddasz mi na Candii. mam nadzieje ze to co napisałem jest zrozumiałe i jasne . Na wymiane jeśli ktoś chce daje tez itemki jak demon shield, blue robe, rh, boszki i kilka śmieci - jeśli czegoś szukasz to zapytaj, czy to mam ;) kontakt ze mną: [CHAR]Rob The Punisher[/CHAR] < char na candii. tu gram częściej (w godzinach ~14-22) [CHAR]Rob Raider[/CHAR] < char na celeście. GG - 1081216 |
Wt na candie
Mam itemy warte 200k na candi interesuje mnie twoja oferta :D
link do zdjecia : http://*********/candia-itemki:cup::cup::cup::D |
@up
watpie zebys mial te itemy/kase oto twoje posty : -Mam itemy na morganie warte 200k + jak cos pisz na gg dam screena 745338 -Mam na furorze 240k w itemkach, jestem zainteresowany candia za 220k :} -Mam na titani itemy warte okolo 200k chetnie sie zamienie -Biore harmonie, mam itemki warte 240k na furorze, link do zdjecia -Mam itemy warte 200k na candi interesuje mnie twoja oferta czekam na UCZCIWE OFERTY a nie jakis palant zakosil crown legi i dal noge .. mam na wymiane 200k w chwili obecnej :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |