![]() |
Co lepiej urzyć na wiverny?
Witam mam problem mianowicie
mój brat ma 36 sorca, bo z tego co wiem to wiverny silnie trują więc trzeba często używać exany pox i upijają ma do dyspozycji life ring i dwarven ring który lepiej użyć na wiverny? |
mózgu / słownika
|
Cytuj:
spokojnie ją ubije bierze WOCE i HMMy i dwarfen ringa żeby nie ubić i już. Zdecydowanie lepiej bić z dwarfenem niż z life bo life droższy pozatym, po co na wywerny life ring?? a exany pox nie opłaca sie używać bo wywerna i tak znowu go zatruje |
Cytuj:
|
@2up
Piranezi po co odpowiedasz ja nie wnosisz nic do tematu? a sam piszesz pyzatym |
Cytuj:
|
Cytuj:
That's true homie! |
ja uzywam dwarven ringow jak na moj gust oplaca sie bo wiem gdzie chodze, bo po alkocholu to wiesz jak jest nie zawsze sie idzie gdzie sie chce ;p
a life ring jesli jestes bogaty to hmmm... mozesz go uzyc czekajac na kolejny resp, a tak poza tym jesli to sorc to raczej uzywaj mana potion :) a co do exana pox to ja uzywam po kazdym zabitym woverynie :) pozdrowki |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Eeee...a ja to walilem woce + flam hur mi tak bylo lepiej + exura
|
Cytuj:
|
Mózgu......
|
@up. Wyjołeś mi to z ust ;]
|
Cytuj:
@2up mi też to wyjĄłeś z ust xD |
lepiej w ogóle nie iść, bo to badziewie.
|
Cytuj:
aah aleś ty elokwentny, normalnie należysz do czołówki intelektualnej tego forum, pozujesz na dorosłego, wszystko wiedzącego profesorka i myślisz że jesteś fajny ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Żal, HELLOU MAMY TIBIE 8.11 SPISZ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53. |