![]() |
Fire ball
Witam. Jakie hity z runy fireball zadaje 27sorcerer z oko³o 25mlvlem w cz³owieka?
|
Delete plx <znaki>
|
Cytuj:
|
@up
No kurwa, nie wierze... Takie rzeczy s± oczywiste -.- Chodzi mi o min/max dmg... |
A nie lepiej samemu sprawdzic?
Zawsze mozesz wziac rune, i sprawdzic na potworze slabym na ogien, i potem podzielis dmg na 2... takie trudne? |
Kolo 50 w czlowieka
zal z was tak ciezko odpowiedziec ? |
Jakbym kurwa mia³ takiego chara, to proszê bardzo, tak bym zrobi³ -.-
Robie magebomba i nie wiem, czy op³aca mi siê dobiæ na all charach do 27lvla... @up Dziêkuje bardzo W takim razie moje combo z soulfire bêdzie wynosiæ 1.5k za jaki¶ tydzieñ, gdy dobije lvl na kazdym charze :)) Ty :* |
Hehe takich ludzi nie lubie to jest gorsze ni¿ cavebot. Przecie¿ tymi swoimi charkami max 40lvl sorka uwalisz. A na takiego sorka na expie to bierzesz 26+ druida/sorka z pacciem lub time ringiem i full capa potów to gwarantuje ci, ¿e taki sork padnie no chyba, ¿e masz badziewne pvp to nie moja sprawa...
Edit: Jak combo 1.5k no to gz pare midle lvlków se popada w sumie te¿ siê napracujesz sporo o ile te chary nie na cavebocie dlatego mo¿na powiedzieæ, ¿e ten twój frag to 100% twój frag. Ale jak to mówi± to chyba najmniej honorowy styl walki. PS: Tego posta pisze totalnie zamulonym to mo¿ecie siê nie zgadzaæ najwy¿ej jutro wyczyszcze go ;p |
Cytuj:
|
Z fireballa mia³by w potwora waln±æ 100?! Ha Ha... My¶lê, ¿e w potwora wra¿liwego na ogieñ max to 70, czyli w cz³owieka 30~
down, masz lepszy mlvl od niego.. |
Cytuj:
Na 28lvlu z 33mlvlem wchodzilo mi do 120 w witche ^.- to chyba spokojnie te 50 walnie |
w monstera z 50 :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13. |